2777
2789
عنوان

بچه ها ده میلیارد تومن پول داشتید چه کارمی کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 2276 بازدید | 159 پست
خب پس همشم با تلاش شما نیس چون ارثیه هم هست دیگه الان هر چیدر تلاش کنی نمیشه به جایی رسید ۱میلیارد ا ...

مگه من گفتم با تلاش منه؟  که اینطوری جبهه گرفتی؟ 

البته راستشو بگم بله بیش از نصفیش با تلاش خودمه 

بهتره ادم کمی دیدشو وسیع کنه. حالا فکر کردی من با این ده تومن چی دارم یه خونه متوسط تو تهران و یه ماشین چینی 

یا ادمای نی نی سایت خیلی سطحشون پایینه یا من تو ایران دیگه ای زندگی می کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفم

برای خودت باش،من شوهرم آدم حسابیه و بسیار موفق،بلده پول رو چطور چند برابر کنه ،تو کار خودش بریزه چندین برابر وارد زندگیم میشه و بهترین چیزا در اختیار منه .

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
تو هم مثل منی 😅الان کوچولوهای عقل کل میان راهنمایی مون میکنن 😉

دقیقا،اما واقعا .شوهرم واقعا چشم و دل سیره ،انقدر شوهر گشته دیدن ک طلا رو گرفته پس نداده عادت کردن تقصیر ندارن

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝

ده میلیارد خدایی چیه؟

لااقل تو آرزو کردن که دستتون بازه زیادتر آرزو کنید😅

حالا ۱۰۰ میلیارد بود ی چیزی مت با ده میلیارد ی پله شاید بتونیم بریم بالاتر

تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...
ده میلیارد خدایی چیه؟لااقل تو آرزو کردن که دستتون بازه زیادتر آرزو کنید😅حالا ۱۰۰ میلیارد بود ی چیزی ...

والله من به همین ده میلیارد هم راضی ام لااقل بتونم یه خونه باهاش بخرم برم داخلش مستقل بشم😂🙈🥲

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊