2777
2789

بحثمون شد چند شب پیش استکان زدم زمین شکستم بچم جیغ کشید و ترسید برداشت برد خونه مادرش گفت تا آدم نشی نمیارم روز بعد رفتم در خونه مادرش درو باز نکرد عمدا منم زنگ زدم ۱۱۰ فوری بش رسوندن اومد پلیسار و رد کرد گفت بریم خونه با زبون مذاکره حل کنیم اومدیم خونه دعوا و کتکم زد که حیثیتمو بردی پلیس بردی در خونه مادرم منم وسیله هامو جمع کردم اومدم خونه خالم امروز مهد نبردش که نرم ببینمش از دیروز پیغام می‌فرسته که بش بگید بیا کار به دادگاه نکشه آبروم بره بابام و دامادش دیشب اومدن اینجا بابام نمیدونه زن صیغه کرده و خیانت کرده همش طرفداریش می‌کنه جلو دامادش میگه تو لیاقت این مردو نداری  داشتم منفجر میشدم امروز سر کار اینقدر حالم بد بود ترک کار زدم اومدم دلم برا بچم تنگ شده خدا لعنت کنه شوهر لجنمو تهدید کرده شکایت کنم  بفهمه کسی تا آخر عمر نمیزاره بچمو ببینم گریههههه

گفت فردارا توبه کنم بیدار نشد !

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تف به شرفشبه باباش بگوبذار کار به دادگاه بکشهبچه ۷سالش شده؟ به خاطر کتک شکایت کن

بچم ۴ سالشه بابا نداره  خودش نمیتونم دهنمو جایی باز کنم به خاطر موقعیتش

ببین یا نباید میرفتی یا حالام که نصف راهو رفتی دیگه بزار بفهمن موضوع چیه شاید پدرت وبقیه پشتت درومدن

نمیتونم به خاطر موقعیت کوفتیش تهدیدم کرده

به پدرت بگو گوه کاری شوهرتو بزنه جرش بده کونیو بفهمه خیانت کرده شمارو کتک زده سکوت نمیکنه پدرت

با بزرگترا جمع شین حرف بزنین شاید مشکلتون حل شد با هر دعوایی طلاق نمیگیرن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
بچم ۴ سالشه بابا نداره خودش نمیتونم دهنمو جایی باز کنم به خاطر موقعیتش

موقعیتش چیه ک؟

نظامی؟اطلاعاتی؟

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
به پدرت بگو گوه کاری شوهرتو بزنه جرش بده کونیو بفهمه خیانت کرده شمارو کتک زده سکوت نمیکنه پدرتبا بزر ...

شوهرم خبر مرگش سمت و جایگاه حساس داره خیانتشو باید خفه خون بگیرم

نمیتونم به خاطر موقعیت کوفتیش تهدیدم کرده

چه موقعیتی از نظر کارش اگه میگی که ایشون خودش وقتی داشت گ ... میخورد لابد به اینجام فکر کرده دیگه به فکر قلب شکسته خودت باش 

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
گور بابای موقعیتشلااقل شما تهدیدش کن آبروشو میبریدیگه ترس و استرست الان چیهاون باید بترسه نه تو

تهدیدش کردم صیغه نامه رو استوری میفرستم برا پیجای خبری میگه میدم بکشمت میگم تصادف کرده