2777
2789
عنوان

توروخدا هیچ‌وقت به یه پسر پیشنهاد دوستی ندین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 44 پست
ای پرنسس آقام 😂😂

خیلی بده یه نفرو سرکوفت بزنین پشت گوشیه خبر ندارین شاید من قصد خودکشی داشته باشم با حرف شما جدی تر بشم

اون موقع این نام کاربری مو زدم خیلی باهم خوب بودیم

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

معذرت میخوام ولی پسر عمه ت خیلیییییی ادم هیچ و پوچ بی عرضه و دور از شرفوقتی خانمی به یه آقا پیشنهاد ...

آخه من واقعا یه چالش بود انجامش دادم 

کم کم که با هم صحبت کردیم بعد بهش علاقمند شدم اون پیشنهاد ازدواج داد

بابامم همینو میگه 

ولی من بهش تکیه کرده بودم نمیدونین یه دختر وقتی به کسی تکیه میکنه و پشتش خالی میشه چ حسی داره من دق میکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

زیر بار نرم یعنی؟من جلو مامانم گفتم نه ولی عمه کوچیکم از مامانم می‌پرسید این که اول پیام نداده؟چون م ...

اصلا اصلا زیر بار نرو بلکه ماجرایی درست کن از زبون خودت کلشم بنداز گردن پسره!

ما دخترا بدبختیم هرچقدرم پسر مقصر باشه هیچی بهش نمیگن از دید جامعه ام هیچ اتفاقی براش نمیوفته

تا میتونی باید خودتو از این ماجرا بکشی بیرون ورقو برگردونی

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم  

خیلی بده یه نفرو سرکوفت بزنین پشت گوشیه خبر ندارین شاید من قصد خودکشی داشته باشم با حرف شما جدی تر ب ...

از ته قلبم میفهممت چ روزایی ک باهم خوب بودیم و ب اینجا کشیده شد

زیادی خوب باشی یه روز میبینی تقصیر خودت بوده🙂

خریت کردم بچه بود کلا ۱۵ سالم بود اون موقع😭

الان چن سالته؟

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                          حسین جانم ینی دین وایمانممممم                                     حسین جانم ینی ختم قرآنمممممم                                      چ اسمی داری سلطانمممممممممم

بیشتر ببینید
آخه من واقعا یه چالش بود انجامش دادم کم کم که با هم صحبت کردیم بعد بهش علاقمند شدم اون پیشنهاد ازدوا ...

فقط اینو بهت میگم گوشواره گوشت کن 

خداروشکر ک الان نشون داد لیاقتت نداره 

آینده ت جوری بساز ک هزاران بار ب غلط کردن بیوفت 

یه روز خواست برگرده بگو فقط شرطش این پاهامو ببوسی 

گم شو

Kurd اقا

خیلی بده یه نفرو سرکوفت بزنین پشت گوشیه خبر ندارین شاید من قصد خودکشی داشته باشم با حرف شما جدی تر ب ...

کسی پرنسس و ملکه که شوهرش پادشاه باشه

نه بگرده ابرو طرف ببره

کاربری ۵ سالم بخاطر.... ترکید😂❌️

فقط اینو بهت میگم گوشواره گوشت کن خداروشکر ک الان نشون داد لیاقتت نداره آینده ت جوری بساز ک هزاران ب ...

ولی منه گاو هنوزم دوسش دارم

هنوزم باورم نشده 

۱۷

تازه اول راهی تجربه خخخخخیییلللیییی تلخی رو پشت سر میذاری روزای سختی رو تحمل میکنی ولی بعد یه مدت خودت رو جمع و جور کن درس بخون به کارایی که علاقه داری رو بیار پیشرفت کن تا ببینه چه کسی رو از دست داده سنت خیلی کمه و این یه مزیت هست واست کاش وقتی همسن تو بودم کسی رو داشتم که بهم یاد بده به هیچ آدمی حتی نزدیکان حتی خواهر برادرم پدر مادر هر کسی اعتماد نکنم رو پای خودم وایسم و اشتباه نکنم که بعد چندین سال کارم بشه غصه و حسرت و گریه بخاطر اشتباهم سر اعتماد و محبتم به بقیه اینو از منی بشنو که دو برابر سن تو رو دارم الهی بهترینا سهم زندگیت بشه

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞