2777
2789

بحث سفر بود دوستم بارداره و شوهرش همش به شوهرم میگفت بریم سفر و دوستم خیلی بارداری سختی داشته میگفت نه مت شرایطم فلاته. شوهرش هدفش سفر مجردیه. منم گفتم این دوران حساسیه دوستم یادش نمیره ک ترکش کردی رفتی سفر گفت حالا تو این چیزا یادش نده. و حس بدی گرفتم گفتم چرا این حرف زدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خوب کردی گفتی ولی مرد نفهمیه

آدم نفهم رو هم هرکاری کنی نمیفهمه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

ولش کن بابا ،همون بهتر که گفتی تا حد خودشو بدونه.خودش میخواد بره مهم نیست چرا شوهر شما رو میخواد از راه بدر کنه.وقتی اون میخواد به شوهر شما یاد بده بهتره متقابل جواب بگیره تا یاد بگیره دیگه کار بیخود نکنه.

چ مرد بی فکری نزار شوهرت باهاش بره مجردی از اونا مرداس کاملا مشخصه بچشو و زنش وقتی براش مهم نیستن گوه کاریایی ک دور از زنش میکنه هم براش مهم نیس شوهرتو اجازه نده بره

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

خوب کردی گفتی ولی مرد نفهمیهآدم نفهم رو هم هرکاری کنی نمیفهمه

دقیقا من دلم برا زنش میسوزه عید ولش کرده رفته سفر بعد دوستم استراحت مطلق بچه اولش سقط شد اینم ک کلی زجر داره میکشه

حرف بیخودو اون آقا زده شما چرا حس بد گرفتی

از این مردای مضخرف خیلی هستن 

فکر‌میکنن زنشون بچه‌اس و‌نفهم‌که نیازه این چیزای پیش افتاده و‌ساده رو‌ کسی به زنشون یاد بده و‌اگرنه عهد قجره اگر کسی یادشون‌نده نمیفهمن

میخواستی بگی برای خودت گفتم یه عمر منت سرت نزاره و‌اگرنه اون‌خودش به من درس میده