2777
2789
عنوان

کوتاه شدن قد خانمها پس از بچه دار شدن

20876 بازدید | 21 پست
با سلام
آیا صحت دارد قد خانمها پس از ازدواج و زایمان چند سانتیمتری کوتاه می شود ؟
من قصد ازدواج با خانمی را دارم که 4 از من بلند تر است و از این موضوع خوشم نمی آید .
بخشید قصد بی ادبی ندارم . امیدوارم آقایان و خانمها جواب بدهند .
با تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی من فکر کنم صحت داره از بس که این مردها مهربونن دخترها بعد ازدواجشان شروع به پیر شدن و آب رفتن و خمیدگی میشن زایمان و بچه داری هم که نگو ولی ماشالا آقایان از فرط خوشحالی قد میکشن ماشالا هههههههههههههههه
آره منم شنیدم فکر میکنم فشاری که به مهره کمر تو بارداری میاد کوتاه تر میکنه هر بارداری تقریبا 1 سانت کوتاه تر میکنه
در این سرزمین هر آنچه برما گذشت نیک و بدش از آن ماست مائیم وارث این سرزمین و اندیشه پدران.
به نظر من اصلا ازدواج نکنید چون خیلی حساس هستین این کا اصلا سوال نداره
در دست قلم دارم از قلب بیان دارم از نزدیک نمی بینم از دور سلام دارم.

چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی ! چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی ! پیله ات را بگشا ، تو به اندازه یک دنیایی
حالا شما میخواین با این امید ازدواج کنین که ایشون بعد ار زایمان قدشون کوتاهتر بشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اصلا یه همچین چیزی صحت نداره همه انشانها چه مرد و چه زن بعد از سن 40 سالگی چون فاصله بین مهره هاشون کمتر میشه یکم از طول قدشون کاسته میشه ولی نه با یه زایمان 4 سانت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آنوشای نازم 19/11/91 با اومدنش زندگیمون و شیرین تر کرد
سلام
قد انسان یه مرور زمان و با بالا رفتن سن کوتاه تر میشه
چون بین مفاصل ،غصروف قرار داره
و بر اثر فعالیت و بار سنگین وافرایش وزن وبارداری
این غصروف ها از بین میره و 2 استخوان یه هم نردیک میشه . ساییده میشه

که باعث کوتاه تر شدن قد میشه
 هدایای خداوند به من.وهمسرم      لاحول ولا قوه الا بالله           
یعنی شما دوست دارید غضروف هاشون ساییده بشه (وسلامتیشون آسیب ببینه) تا قدشون از شما کوتاه تر بشه،اصولا آدم همچین چیزی رو برای دشمنش میخواد نه همسرش. فکر کنم آدم باید دنبال راه حل باشه که این مشکل برای همسرش پیش نیاد!!!!!!
2810