2777
2789
عنوان

حس ششمی ها بیان 😁😁

1282 بازدید | 251 پست

رنگ‌ پوستم 

و فصل تپلدم‌

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

بیشتر ببینید

تابستانی؟ 

حس ۶ نیستم 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گندمیپاییز

آرهههه

جس جواد بهم چیه ؟؟؟اقدام داره؟؟

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

بیشتر ببینید
گندمیپاییز

عزیزم بقیه اش میگی🥹🥹

بیشتر ببینید
آرههههجس جواد بهم چیه ؟؟؟اقدام داره؟؟

اقدام اگه منظورت پیشنهاد دادن هستش که اون منتظر یه حرکت از تو هس تا یواش یواش جلو بیاد

حسش فعلا عشق نیس دوست داشتن خیلی زیاده ولی پتانسیل عشق رو بهت داره

اقدام اگه منظورت پیشنهاد دادن هستش که اون منتظر یه حرکت از تو هس تا یواش یواش جلو بیادحسش فعلا عشق ن ...

چه حرکتی یعنی چیکار کنم ؟؟😅😅

بیشتر ببینید
اقدام اگه منظورت پیشنهاد دادن هستش که اون منتظر یه حرکت از تو هس تا یواش یواش جلو بیادحسش فعلا عشق ن ...

مررسی عزیزم 

بیشتر ببینید
حس شیشمی اومد برا منم بگه لطفاًاول اسممT دوسم داره؟؟برمیگرده ؟؟

حس ششم نیستم

ولی وقتایی که یچیزی رو میگم دقیقا اون در میاد در ۹۰ درصد مواقع 

بقیه وقتا هم نزدیک به اون

طی یه مدت کوتاهی برمیگرده ولی میره باز

دوس داشتن که حس میکنم گاها به یادت میوفته و اون موقع دوس داشتن یادش میاد

سلام عزیزمامسال ازدواج میکنم؟مهدی دوستم داره؟

سلامم

اینطور حس میکنم تو بازه زمستون امسال تا پایان بهار۱۴۰۵ازدواج میکنی

از دوست داشتن گذشته عاشقته بیشتر دلش میخواد توهم عشقتو بهش نشون بدی و محبت کنی بهش

پتانسیل بهم رسیدنتون بالاس 

حس میکنم از اطرافیانت که تو اسمش م هست بهت حسادت میکنه