2777
2789

مامانم بسکه نزاشته برم بیرون بخدا توی ۹ ۱۰ سال اخیرا سالی بین ۵ تا ۱۰ بار سالی بیرون میشم اضطراب اجتماعی گرفتم میترسم برم بیرون مامانم خودش افسردگی داره میخواد منم مثل خودش کنه بخدا جوونم دلم میخواد برم خوش بگذرونم به مامانم گفتم دانشگاه برم ساعت ۷ صبح میرم ۳ شب میام خونه ببینم کی میخواد بهم چیز بگه😑💔

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کنی، این لینکو بزن

خب شهر دیگه برو

جایی رو پیدا نکردم نظرمو بگم تا اینکه اومدم اینجا.منزوی گوشه گیر زود رنج،من همون بچه  باهوش ته کلاسم که کسی باهاش دوست نبود.با این کاربری می‌خوام خودخودم باشم (درحال تلاش برای بهبود عزت نفس و ترمیم تروماهای زندگی ام اگه حرفی زدم که ناراحت شدید معذرت می‌خوام ).. برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔

بیشتر ببینید