2777
2789
عنوان

رحم اجاره ای

546 بازدید | 30 پست

سلام خانوما کسی شرایط رحم اجاره ای رو میدونه میشه کمکم کنید  مثلا قرار دادش چجوریه و خانومی که رحم اجاره ای میشه 

اگه تو انتقال باردار نشه یا اگه طرف داروها رو درست مصرف نکنه بخاطر اینکه باردار نشه تکلیفه پولمون چی میشه خیلی ها هستن چند بار انتقال جنین میدن تا باردار میشن

لطفا اگه این تاپیک و میبینید و اطلاعات دارید بهم بگید حتی اگه چند وقتم گذشته بود خیلی ازتون ممنونم 🤍

اول همه آزمایش ها انجام میشه دیگه اگه سالم بودی اوکی میشه بله قرار داد داره که زایمان کرد بچه تحویل بده هزینه بیمارستان وازمایش سونو هم با پدر مادر واقعی بچه

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سنش کمترسی سال بایدباشه...آزمایش می گیرنداگرازهمه لحاظ اکی باشه انتقال انجام میشه...هزینه ی خوردوخوراک وبیمارستان وسونا وآزمایش ویه هزینه جداهم بایدپرداخت کنیدبه عنوان هزینه رحم اجاره ای فکرکنم سیصدمیلیونه

اول همه آزمایش ها انجام میشه دیگه اگه سالم بودی اوکی میشه بله قرار داد داره که زایمان کرد بچه تحویل ...

واقعا حتما باید بچه رو‌تحویل بده؟؟ منم از همین میترسم که هزینه ها زیاده اگه باردار نشه پولمو چی میشه

سنش کمترسی سال بایدباشه...آزمایش می گیرنداگرازهمه لحاظ اکی باشه انتقال انجام میشه...هزینه ی خوردوخور ...

اره هزینه ش زیاده خیلی ولی من از این میترسم اگه باردار نشه پولمون چی میشه

واقعا حتما باید بچه رو‌تحویل بده؟؟ منم از همین میترسم که هزینه ها زیاده اگه باردار نشه پولمو چی میشه

باید بده عزیزم بچه باید سالم تحویل بده الکی که نیس پول بگیره نده 

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

وای خیلی ممنونم من از همین میترسیدم آخه ما آخرین فرستمون همین رحم اجاره ایه

نگران نباش عزیزم خدا بزرگه 

من خیلی دلم میخواست بچه جاریمو دنیا بیارم بهش بدم ولی از حس وابستگی به اون بچه ترسیدم

قربونت برم عزیزدلم قطعا بهش وابسته میشی چون مشخصه چقد مهربونی و دلت پاکه هر کسی حاضر نیست حتی برای نزدیکترین و عزیزترین فرد زندگیش اینکار و بکنه که شما برای جاریت دلت میخواسته انجام بدی این یعنی تو خیلی دلت بزرگه خیلی