2777
2789

من ۵ساله ازدواج کردم وضع مالیمون خوبه اما متاسفانه شوهرم اخلاق درستی نداره عصبی هست و زیاد اذیت میکنه نمیخوام بچه دار شم خیلیا میپرسن، توصیه میکنن اما اصلا تمایل ندارم به مامانم گفتم خدا نمیده بیچاره هزارتا نذر و نیاز کرده دلم به حالش میسوزه چیکار کنم اخه دیگه تحمل حرفای مردمو ندارم

توضیحی نمیدم، مگه توضیح بدهکارم به دیگران؟

میگم نمیخوایم، دوتایی خوشحالیم

ادامه بده طرف، یه لبخند میزنم میگم دفعه بعد حتما نظرتو میپرسم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من ۸ سال بعد ازدواجم بچه دار شدم‌ 

جواب خاصی نمیدادم . میگفتم فعلا شرایطش رو ندارم 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

بیشتر ببینید

نظر همسرت در رابطه با بچه دار شدن چیه ؟ هم نظرید ؟ اگه هم نظرید بگو جفتمون علاقه ای به بچه و قبول مسئولیت فرزند نداریم

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏

من هرکی پرسید گفتم هیچ زنی از مادر شدن بدش نمیاد.کسی که بچه نمیاره یا براش نمیشه یا از زندگیش راضی ن ...

بنظرم کسی که این سوال خصوصی از آدم میکنه ،هرگز بعد شنیدن جواب شما سکوت نمیکنه و میره تو فاز توصیه و اشتباه نکنو ازاین حرفا

بگو شوهرم آدم نیس تمام

نیاز دارم سناریوهای تو مغزم واقعی بشن🫠🫣 علاوه بر بالگرد آقای رئیسی انسانیت خیلی ازونایی که دینشون انسانیت بود، تو محل سقوط گم شد...🖍

من بعد از ۴ سال بچه آوردم

هرکی ازم می‌پرسید جواب خاصی نمی‌دادم نهایت لبخند میزدمو میگفتم حتما نخواستیم دیگه ... طرف حالیش میشد منظورم اینه فضولی نکن 😁 و در اکثر مواقع دیگه ادامه نمی‌داد چون سریع خودم حرفو عوض میکردم