2777
2789
عنوان

کیا کالسکه دلیجان خریدن

138 بازدید | 24 پست

سلام دوستان اینجا کسی از کالسکه دلیجان استفاده کرده؟ راضی بودید؟ کدوم مدلش رو داشتید؟

ما دیروز بنیتا گرفتیم اما احساس میکنم خیلی سنگینه موقع جمع شدن...میخوام مدل متوسطش رو بگیرم اما میترسم جنسش بد باشه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کیفیتش خوب بود.وقتی جمع میشد نه کم جا نمیشد،وزنشم تغییر نمیکرد

مدل بنیتا اول برداشتیم خیلی بزرگ بود موقع جمع کردن..بعدش این مدل که عکس فرستادم برداشتیم جمع و جور تر بود

اسی منم میخوام سیسمونی بگیرم

نمیدونم کالسکه بکار میاد یانه چون بعضیا میگن ماشین داری استفاده نمیشه

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم

اسی منم میخوام سیسمونی بگیرمنمیدونم کالسکه بکار میاد یانه چون بعضیا میگن ماشین داری استفاده نمیشه

اتفاقا کالسکه خیلی خوبه مخصوصا برای پارک و خرید و مسافرت و...همش که نمیشه بچه رو بغل کرد یه وقت بچه خوابه تو کالسکه بزاریش راحت میتونی با هل دادنش از پیاده روی لذت ببری😅 حتی شده یه کالسکه معمولی ارزون بخر از هیچی بهتره

اتفاقا کالسکه خیلی خوبه مخصوصا برای پارک و خرید و مسافرت و...همش که نمیشه بچه رو بغل کرد یه وقت بچه ...

اخه من هرجا میرم ماشین شوهری هست پارک و بازارم نزدیکم نیست

لیست سیسمونیتو بده من نمیدونم چی بگیرم چی نگیرم هرکی یه چیزی میگه

چقدر خانوادت هزینه دادن برا سیسمونی؟ 

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم