2777
2789
عنوان

ماهمش غذای فاسد میخوریم مریض میشیم

2797 بازدید | 110 پست

از قصد هم نه ها من چون زیاد سر درنمیارم فاسد و سالم زیاد تشخیص نمیدم باز یکم رعایت میکنم

الان از دیروز مرغ گذاشتم بیرون از دیروز ساعت ۲ اینا بندازم دور ؟

یا خامه باز شده از شب بیرون از یخچال بوده ؟

اول بگو چند سالته

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۹ سالمه

من فکر کردم زیر ده سالته

واقعا مثلا نمی دونی غذا بیرون بمونه فاسد میشه؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بیشتر ببینید
اون یخچال پس برای چیهبعنوان چی ازش استفاده میکیند؟کمد؟

یادم رفته بود 

الان قابل استفاده است یا بندازم دور 

آخه باردارم چیزی جز خامه نمیتونم بخورم شوهرمم خونه نیست بره بخره

چنتا کاغذ پرینت بزرگ بگیر با نوشته جای خوراکی تو یخچاله بچسبون رو کابینت یخچال 

تا کم کم عادت کنی بزاری یخچال 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

یادم رفته بود الان قابل استفاده است یا بندازم دور آخه باردارم چیزی جز خامه نمیتونم بخورم شوهرمم خونه ...

بنداز بره 

نمیدونم واقعا

آخه مرغی که نمیخوای فعلا باهاش غذا درست کنی چرا میذاری بیرون

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم