2777
2789
عنوان

چرا من احساسش نمیکنم

117 بازدید | 19 پست

معمولا جایی میرم یکی دو نفر همیشه پیدا میشن بهم بگن خوشگلم یا ازم تعریف کنن

یا تو خونواده هم میگن، دوستامم بهم میگن

اما خودم اصلا احساس زیبایی ندارم از عکس گرفتن بیزارم

به نظر شما از چیه؟ چطور احساس بهتری در مورد چهره ام داشته باشم

منم همینطورم 

همه میگن خوشگلی اما خودم این حسو ندارم 

البته شاید میگن دلم خوش باشه😂

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...گاهی آدم‌ها رو می‌فهمی،ولی کسی نیست که خودت رو بفهمه.  شاید یه روزی تو دل یه سکوت،  یه نفر پیدا بشه که قصه‌ی بی‌صدا بودن تو رو شنیده باشه

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چون اعتماد به نفس نداری واینکه ادم از صب ک بیدار میشه تو اینه خودشو میبینه و همچنان تو طول روز و چون داره با خودش زندگی میکنه و این  مدام دیدن باعث میشه  ب زیبایی هاش توجه نکنه و عادی بشه درصورتیکه بقیه بهتر متوجه زیبایی هات میشن 

خدایا ناامید کردی اونیکه با امید صدات کرد 🖤
قطعا زیبایی ✨

💓

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...گاهی آدم‌ها رو می‌فهمی،ولی کسی نیست که خودت رو بفهمه.  شاید یه روزی تو دل یه سکوت،  یه نفر پیدا بشه که قصه‌ی بی‌صدا بودن تو رو شنیده باشه

بیشتر ببینید
چون اعتماد به نفس نداری واینکه ادم از صب ک بیدار میشه تو اینه خودشو میبینه و همچنان تو طول روز و چون ...

دقیقا باعث میشه بقیه ازم تعریف میکنن هم باورم نشه و هی بگم نه بابا اینطوریام نیست و طرف معذب شه، بدم میاد از این حرفام

اعتماد به نفست پایینه 

بیا اینکارو بکن هر روز حداقل نیم ساعت ورزش کن اگه نمیخوای ورزش کنی حداقل نیم ساعت هر روز برقص باور کن خیلی توی اعتماد به نفست تاثیر میزاره منم مث شما بودم اینکارو کردم اوکی شدم و اینکه هر روز جلوی اینه برو به خودت بگو تو زیبایی و حرفای قشنگ قشنگ به خودت بگو باور کن هیچ کس باارزش تر از خودت نیست 

و اینکه روتین پوستی داشته باش اینم روی اعتماد بنفست اثر میگذاره

اعتماد به نفست پایینه بیا اینکارو بکن هر روز حداقل نیم ساعت ورزش کن اگه نمیخوای ورزش کنی حداقل نیم س ...

چشم حتما امتحان میکنم

شما کتاب هم میخوندین یا فیلم های خاصی میدیدین؟

من الان خودم چهرم خوبه ۱۰ تا عکس ک میندازم تازه از اون ۱۰ تا  دوتاش خوشم میاد ب زاویه ای ک باهاش عکس میندازی توجه کن و اینکه حس میکنی با یه تغییر کوچیک میتونی زیباشی انجام بده من خودم از همه چیه چهرم خوشم میومد ب جز بینیم وعمل کردم و بعد از اون عمل اعتماد بنفسم خیلی رفت بالا 

خدایا ناامید کردی اونیکه با امید صدات کرد 🖤
نه ادم مغروری نیستم، اگر داشتم اعتماد به نفس بیشتری داشتم و میتونستم از خودم عکس بگیرم

ترس ازمقایسه شدن  .باعث میشه اعتماد به نفست کم بشه .خودمون رو چه معمولی .چه زیبا .چه حذاب همانطور قبول داشته باشیم 

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم