2777
2789

اول از اینکه بگم نامزد یکی از والیبالیست های معروفم

اول از خوبی ها بگم

۱= توی سفر توی سراسر کشور شما خونه براتون  رایگان کاملا رایگان

۲= هزینه باشگاه و  مدرسه  برای فرزندانتون برای خود شما  رایگان   حساب میشه و اگه هم رایگان نباشه خیلی  کم هزینه  برای شما میوفته

۳=   از لحاظ وضع مالی جای خوبی زندگی می‌کنید ماشین خوب سوار میشید و  خب هرچی بخوایید دارید 

۴=   میتونید مهاجرت کنید  و راحت  بین کشور ها در حرکت باشید شغل. دوم داشته باشند   

حالا بدی ها

شما هیچ وقت.  الویت اون فرد نیستید. شمال الویت دوم اون فردید  و الویت اول.  ورزش و باشگاه هستش

ایشون روزی نه ساعت داخل سالن ورزشی هستن و فقط یه. جمعه ها هست که ما میتونیم  کل تایممون رو برای هم بزاریم

وقای از سالن و  شغل دوم میان خونه  ساعا ۱۰ و یا ۱۱ شبه  تا برم حموم ساعت دوازده شبه   و انقدر خسته که خوابشون میبره    و تایمی که خوابشون نبره هم   تا ساعت دو. سریال و سینمایی یکمم حرف بزنیم

کاری داشته باشی تایمی که توی سالن هستن زنگ بزنید پاسخ گو نیستن و این خیلی حرص آدمو. در میاره

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن
بیشتر ببینید

خب که چی ما قراره نامزد معروف یا والیبالیست داشته باشیم؟

No thanks 👍 

دل ما بود ولی تنگ شما بود چرا 🌺🥺خرداد ماهی متاهل /علاقمند به روانشناسی و فلسفه / بپذیریم نقص ها را ...

خب که چی ما قراره نامزد معروف یا والیبالیست داشته باشیم؟No thanks 👍

نه گفتم که.   وقتی خواستید ازدواج کنیم تمام جوانب ببینید که مثل من پشیمون نشید

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

والیبالیست تیم ملی هستن ؟

👌مردم کوفه وقتی در برابر امامشان ایستادند که قبل از آن در برابر نائب امامشان، مسلم بن عقیل(ع) به مخالفت پرداختند!حضرت مسلم آزمون ورودی مردم به حکومت معصوم بود!ولایت فقیه هم آزمون ورودی به وقت ظهور امام معصوم است.   ...🌿🌿🌿 شهید سید حسن نصرالله : کشته شدن عادت ماست و شهادت کرامتی ست که از سوی خدا به ما اعطا شده است 💕دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست... #نزدیکِ_صبح ✌🇮🇷🇵🇸

بیشتر ببینید
نه گفتم که. وقتی خواستید ازدواج کنیم تمام جوانب ببینید که مثل من پشیمون نشید

مرسی بابت اینکه میخوای راهنمایی کنی ولی واجب نیست یکی نامزدت کی بوده نهایتا میگفتی پولدار و با پرستیژ

دل ما بود ولی تنگ شما بود چرا 🌺🥺خرداد ماهی متاهل /علاقمند به روانشناسی و فلسفه / بپذیریم نقص ها را ...

مرسی بابت اینکه میخوای راهنمایی کنی ولی واجب نیست یکی نامزدت کی بوده نهایتا میگفتی پولدار و با پرستی ...

زمانی که دارم خوبی و بدی میگم. بائو معلوم شه  بدیش به چه دلیله خوبیش به چه دلیل وگرنه   تاپیکم به جایی نمیرسه خودمم  راهنمایی نمیشم

بیشتر ببینید
خب اکثرا ۱۲ ساعت رو سرکارند، در عوضش تو رفاه نیستن

ما تو رفاهی ولی  نمیتونیم باهم وقت بگذرونیم چون آقا نیستن اصلا وقتیم هستن  خسته و تایم پرده محسوب میشه

بیشتر ببینید
زمانی که دارم خوبی و بدی میگم. بائو معلوم شه بدیش به چه دلیله خوبیش به چه دلیل وگرنه تاپیکم به جا ...

ببین کلا با هر آدمی که باشی 

مردا الویت اولشون کسب درامده چرا چون برای زن و زندگیشون خرج کنند 

حالا بنا باشه بیزنس داشته باشه کارخونه دار باشه هرچی 

تنها فرقش تو رییس کارشون هست که چقدر توقع تایم و انرژی ازشون داره