2777
2789
عنوان

لطفا بیاین درد ناف

113 بازدید | 20 پست

خم شدم یهو نافم درد الان چندساعته همچنان درد میکنه سمت نافم

از چیه؟

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

تیر میکشه ؟؟ 

کار سنگین کردی یا ورزش ؟؟؟

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تیر میکشه ؟؟ کار سنگین کردی یا ورزش ؟؟؟

خم شدم برا شام سفره بندازم یهو درد گرفت

حمومم رفتم بعدش ولی درد میکنه تو نافمه حس میکنم 

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
خوب معلومه یهو خم شدی ..عضلات شکمت گرفته ..ماساژ بده خوب میشه

تو نافمه

خم شدم برا شام سفره بندازم یهو درد گرفتحمومم رفتم بعدش ولی درد میکنه تو نافمه حس میکنم

دراز بکش ب پهلو ی بالشی  چیزی بچسبون ب نافت روش دراز بکش 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بیشتر ببینید
دراز بکش ب پهلو ی بالشی چیزی بچسبون ب نافت روش دراز بکش

اخه یهو چرا اینجوری شدم

درد میکنه😭

بچه هاااا، ببینید من کسیو ندارم تو دنیا، یه شمایید که به دعاتون اعتقاد دارم، میشه در حقم خواهری کنید یه دقیقه بیاید تاپیکم؟ دمتون گرم و تنتون سلامت🥲

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

عزیزم شما نباید میرفتی حموم خطرناکه هرچه زودتر به دکتر مراجعه کن خطرناکه گلم. اگر تونستی دراز نکش به سمت چپ بخواب یا راست همین اگر دیدی خوب نشد باید بری دکتر تا معاینه مستقیم بشی 

فوق لیسانس دکترای ارشد متخصص پزشکی عمومی 

عزیزم شما نباید میرفتی حموم خطرناکه هرچه زودتر به دکتر مراجعه کن خطرناکه گلم. اگر تونستی دراز نکش به ...

غسل 7 روزه پریودی باید میکردم

الان به راست خوابیدم درد گرفت

رو کمر میخوابم تکون میخورم حس میشه دردش ولی الان سمت راست خوابیدم دردش هست

اخه یهو چرا اینجوری شدم

عزیزم شما نباید میرفتی حموم خطرناکه هرچه زودتر به دکتر مراجعه کن خطرناکه گلم. اگر تونستی دراز نکش به ...

عزیزم دسترسی به پزشک ندارم الان خونه تنهام

چیکار کنم؟ مشکل از چیه

اخه یهو چرا اینجوری شدمدرد میکنه😭

اونطوری بکن آروم میشه 

بیشتر ببینید

استراحت کن

بیشتر ببینید
غسل 7 روزه پریودی باید میکردمالان به راست خوابیدم درد گرفترو کمر میخوابم تکون میخورم حس میشه دردش ول ...

به احتمال زیاد خیلی کارهای سنگینی کردی یا خیلی استرس یا عصابنیت داری.یهویی نیست حتما از قبل درد می‌گرفته ولی دردش شدید نبوده .سعی کن همونجوری که گفتم حتی اگر درد کرد بخوابی اعضای بدن وقتی که بیمار شده باشن  به چیزی که براش مفیده علاقه نداره و هی پس میزنه سعی کن همکنجوری بخوابی کمپرس آب گرم بزار رو ناحیه که درد میکنه یه چای یا اسپرسو یا آب جوش هرکدوم ور دستت بود بخور خوب نشدی پاشو برو دکتر باید معاینه شی من دیگه همه راه درمان هارو گفتم ولی اگر اثری نکرد برو پیش دکتر گلم 

فوق لیسانس دکترای ارشد متخصص پزشکی عمومی 

استراحت کن

دراز کشیدم میترسم یچیش پاره شده باشه🥴