2777
2789
عنوان

دلم خیلی واسه داداشم تنگ شده

205 بازدید | 8 پست

چند ساله که مهاجرت کرده رفته

قبل رفتنش خیلی بهم وابسته نبودم ولی از وقتی رفته بیشتر قدرشو میدونم

الان با یه موجود بی‌رحم ازدواج کردم که مداااام کتکم میزنه

میدونم اگر داداشم بود نمیذاشت کار به اینجا بکشه میومد و میزدتش و منو از دستش نجات میداد بغلم میکرد میرفتیم خونه بابام

پدرم پیره ،مرد محترم و آرومیه نمیتونه با شوهرم دعوا بگیره

هر بار که کتک میخورم و بی‌پناه میشم بیشتر از قبل حضور داداشمو میخوام

حتی نمیدونه شوهرم منو میزنه چون نمیخوام اون سر دنیا نگرانم بشه واسه همین چیزی نگفتم

طلاق بگیر.

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی برادر ها خواهرشونو میزنن که بره زندگی کنه من خودم وقتی شوهرم کتکم میزد و خیانت میکرد میرفتم خونه مادرم همه باهام دعوا میکردن فحش میدادن 

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اندفعه که برادرتون اومد به برادرتون حضوری بگین. بیا بغلم عزیزم 💔قربون دل شکسته ت

بخدا هر بار که کتک میخورم تو دلم اون لحظه‌ایو تصور میکنم که داداشم اومده دارم واسش تعریف میکنم که چه بلاهایی تو نبودش سرم اومده چه حقی در ظلمم شده، همش تو ذهنم تصور میکنم که تو بغلشم زار زار گریه میکنم میگم داداش نبودی ببینی خواهرت چجوری تو نبودت اذیت شده😭😭😭😭

ولی متاسفانه تا چند سال دیگه شرایط اومدن به ایرانو نداره😭😭😭 اگر این شوهر روانی منو تا اون موقع نکشه اون روز رو ببینم

بخدا هر بار که کتک میخورم تو دلم اون لحظه‌ایو تصور میکنم که داداشم اومده دارم واسش تعریف میکنم که چه ...

عزیزدلم درکت میکنم. دایی و عمو یا پسرخاله یا دایی ندارین؟ عزیزدلم کاشکی میتونستم کنارت باشم 💔قوی باش سعی کن تا میتونی از مسائلی که تنش زا هست تو خونه دوری کنی تا داداشتون بیان

شوهر منم از مال تو بدتر بود،جلو خانواده اش الکی بهم بی احترامی میکنه در صورتی که اینا قبل از اومدنشون (تو کوچه ما خونه خریدن)ی زندگی خوبی داشتیم

خدا خواست با کانال تنها مسیر آرامش آشنا بشم

کلاس همسر داری اش را با هزینه ۲۰۰ ثبت‌نام کنم

زندگیم ازاین رو به اون رو بشه