2777
2789
عنوان

لاله و لادن😑❤️

3692 بازدید | 35 پست

بچه ها چند روز پيش ي برنامه ميديدم اونجا واسه بار اول لإله و لادن و ديدم و ديروز تو اينستا ي متن ديدم خيلي خوب بود نوشته بود حتي لاله و لادن هم ك بهم وصل بودند از سر هم نظرات متفاوتي داشتند و كنار ميومدند با تفاوت ها اون وقت ما ادم هاي عادي ك ميتونيم از كنار چيز هايي ك مخالف نظر من هستند بگذريم و اهميت نديم نميگذريم و ميخوايم مسخره بازي و شوخي راه بندازيم 😑واقعا من و ب خودم اورد 

بچه ها كيا تو زمان لاله و لادن بودند؟كسي ديدشون از نزديك؟

مرگشون واقعا بد بود😑اين ك ادم بدونه احتمال مرگ هست و باز بره عمل واقعا سخته 

خدارحمتشون كنه❤️

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره من يادمه خدا رحمتشون كنه، ي فيلم كمدي ساخته بودن جواد رضويان توش بازيً ميكرد چسبيده بود به قولش، خَيلي واقعا سخته ولي من ميگم وقتيً ادم شرايطيً كه داره رو قبول كنه، خَيلي راحت باهاش كنار مياد حالا چه از بدو تولد باشه چه بعدا براش پيش بيادً 

من یه بار تو خیابون میدون سپاه دیدمشون 4 5 سالم بود . به مامانم گفتم گفت خیالاتی شدی . ولی طفلی ها خیلی سخت راه میرفتن . خدا بیامرزتشون . ما اون موقع ناراحت شدیم براشون اما الان دیگه خیلی وقته گذشته غصه اشو نخورین

من یادم میاد اون روزا .قبل عمل یه مجله ایی یادم نیس اسمش باهاش مصاحبه کرده بوددرمورد عملشون..آرزوهاش ...

انگار گفتن ارزومون اينه همديگرو از روبرو ببينيم😫

اره من يادمه خدا رحمتشون كنه، ي فيلم كمدي ساخته بودن جواد رضويان توش بازيً ميكرد چسبيده بود به قولش، ...

اره فيلم چارچنگولي بود 😤

اره كنار اومدن باهاش راحت تره وقتي از اول مشكل باشه ولي خب بازم ب نظرم سخت بود خدايي😑

من یه بار تو خیابون میدون سپاه دیدمشون 4 5 سالم بود . به مامانم گفتم گفت خیالاتی شدی . ولی طفلی ها خ ...

اخي😕😕😕

ديشب رفتم تو نت راجبشون خوندم بيشتر بخاطر اينكه رفتن عمل ب اميد اينكه زندگي بهتر داشته باشن و فوت شدن واقعا ناراحت شدم