دختــــرآبانــــی۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 4221 عنوان خارش کف دست و پا 400 بازدید | 60 پست بنظرتون مشکل از چیه آزمایش خون دادم جوابش نیومده بنظرتون از چی میتونه باشه خدایا کاش منم یه روزی خونهدار شم.... 1404/01/21 | 20:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانهکاکائوای عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 7544 جالبه یمدت منمدارمانگار پشه خورده به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
دختــــرآبانــــی۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 4221 حشره نیشت زده یا به حیوونی دست زدیچیکار کردی خارش گرفتی اخه حشرهای هم دست زده بودم باید بدنمم میخارید فقط کف پاهام و دستامه که میخاره خدایا کاش منم یه روزی خونهدار شم....
خانهکاکائوای عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 7544 حشره نیشت زده یا به حیوونی دست زدیچیکار کردی خارش گرفتی من به حیوون دست نزدمحشره هم نیش نزدهچندماهه گهگاهی کف دست وپام میخاره گاهی اوقات بیشتر میشهمثل خارشی که پشه نیش میزنه ، ولی پشه نیستمنم میخواستم برم ازمایش بدم ولی احساس میکنم چون دست وپاهامو زیاد میشورم اینجوری میشم به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
دختــــرآبانــــی۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 4221 جالبه یمدت منمدارمانگار پشه خورده یعنی شما هم فقط کف دست و پاتون میخاره خدایا کاش منم یه روزی خونهدار شم....
خانهکاکائوای عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 7544 یعنی شما هم فقط کف دست و پاتون میخاره اره دقیقافقط وفقط کف دست و پاهامگاهی اوقاتم بیشتر میشهولی خب مثلا الان نیستبعضی موقع ها اینجوری میشم تازگیادست وپاهاتو زیاد نمیشوری؟ به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
بابونه381 عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 993 اخه حشرهای هم دست زده بودم باید بدنمم میخارید فقط کف پاهام و دستامه که میخاره به گربه ای سگی چیزی احیانا دست نزدی یا یه جایی که حیوونی بوده دستت یا بدنت نخورده بهش؟اخه اگه به حیوون کثیف دست بزنی دست و پات شروع میکنه به خاریدن
دختــــرآبانــــی۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 4221 من به حیوون دست نزدمحشره هم نیش نزدهچندماهه گهگاهی کف دست وپام میخاره گاهی اوقات بیشتر میشهمثل خارشی ... من رفتم دکتر گفت باید آزمایش بدی چون خارش کف دست و پا یعنی یه چیزی هست که میخارهفعلا جواب آزمایش نیومدهتو گوگل سرچ کردم نوشته شده مربوط به کبد میشه🤦♀️ خدایا کاش منم یه روزی خونهدار شم....
خانهکاکائوای عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 7544 من رفتم دکتر گفت باید آزمایش بدی چون خارش کف دست و پا یعنی یه چیزی هست که میخارهفعلا جواب آزمایش نیو ... وااایمن اخه جدیدا دست وپاهامو زیاد میشستم همش احساس میکردم ازهمونهپس برم منم ازمایش بدم چون گاهی اوقات واقعا کلافه کننده ست به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
خانهکاکائوای عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 7544 من رفتم دکتر گفت باید آزمایش بدی چون خارش کف دست و پا یعنی یه چیزی هست که میخارهفعلا جواب آزمایش نیو ... جواب ازمایشت کی میاد؟ به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
دختــــرآبانــــی۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 4221 به گربه ای سگی چیزی احیانا دست نزدی یا یه جایی که حیوونی بوده دستت یا بدنت نخورده بهش؟اخه اگه به حیو ... اخه ۳هفته شده خوب نشدماتفاقا متنفرم از حیواناتفقط یکم خونمون مورچه داشت نکنه بخاطر اون باشه۳هفته طول کشید اما درست نشدم تا الان باید خوب میشدم اگه از نیش مورچه بود خدایا کاش منم یه روزی خونهدار شم....
دختــــرآبانــــی۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 4221 جواب ازمایشت کی میاد؟ دوشنبه گفتن بیا بگیر خدایا کاش منم یه روزی خونهدار شم....
بابونه381 عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 993 من به حیوون دست نزدمحشره هم نیش نزدهچندماهه گهگاهی کف دست وپام میخاره گاهی اوقات بیشتر میشهمثل خارشی ... خب زیاد نشور یا مواد شوینده معتبر بخر
دختــــرآبانــــی۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 4221 وااایمن اخه جدیدا دست وپاهامو زیاد میشستم همش احساس میکردم ازهمونهپس برم منم ازمایش بدم چون گاهی اوق ... هرکی یه چی میگه پماد بتامتازون هم گرفتم برا خارشه خوب نشدم خدایا کاش منم یه روزی خونهدار شم....