2777
2789

شرط سلب حق طلاق از مرد رو اگه تو وکالت‌نامه و خود دفتر شروط ضمن عقد نکاح ذکر شه و امضا بشه 

در آینده مرد نمیتونه بدون اجازه زوجه طلاق بگیره؟

یا یه قانون کشکیه؟

چون به نظرم از حق طلاق منصفانه تره ،اینحوری هیچ کدوم بدون اجازه طرف مقابل نمی‌تونن طلاق بگیرین و همون مفهوم مشترک بودن زندگی دو نفره رو داره

خدا❤️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همچون چیزی وجود نداره طبق قانون نمیشه حق طلاق رو از مرد سلب کرد .

آخه تو این متن چرا اینجوری گفته شده بعد ؟

اگر در ضمن عقد نکاح، شرط شده باشد که «زوج، زوجه را طلاق ندهد مگر با موافقت وی»، چنین شرطی خلاف شرع نیست زیرا زوج، حق طلاق دارد و با اختیار و رضای خود، ضمن عقد، این حق را محدود به موافقت زوجه کرده است.

پس این رو چرا قبول کردن البته جز هیچ کدوم از ماده های قانون اساسی نیست ولی نوشته شده که اگه این شرط گذاشته بشه و طرفین موافق باشن ،طلاق با محدودیت مواجه میشه ؟

خدا❤️

شوهر رو نمیشه مجبور کرد که از حق طلاقش سلب کرد. فقط زن هم میتونه حق طلاق رو از همسرش بگیره (وکالت در ...

حتی اگه شرط گذاشته بشه در وکالت‌نامه با رضایت خود مرد؟

خدا❤️

آخه تو این متن چرا اینجوری گفته شده بعد ؟ اگر در ضمن عقد نکاح، شرط شده باشد که «زوج، زوجه را طلاق ند ...

من نمیدونم این متن کجا نوشته شده ولی طبق قوانین جاری که در دادگاها اجرا میشه مرد هر زمان بخاد میتونه زن رو طلاق بده 

اگر بین دو نفر قراردای مخالف قانون نوشته بشه اون قرارداد ضمانت اجرایی نداره . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

عزیزم از سایر دوستان سوال کردم گفتن موردی بوده که مرد حق طلاق رو با توافق زن قید کرده و وقتی مورد به دیوان عالی کشور ارجاع شده اونها این قرارداد رو مخالف شرع ندونستن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .