2777
2789
عنوان

سلام . دختر شونزده سالم يه درخواستي ازم داره .

| مشاهده متن کامل بحث + 11381 بازدید | 68 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر خواهر منم کلاس نهمه دو سه سالی میشه پشت لبش تمیز میکنه، دیگه الان این چیزا عادیه اگه کسی نکنه تو روحیه اش اثر میذاره خودش با دوستاش مقایسه مکنه گناه داره پدرش راضی کن

عزیزم  پشت سر دخترتون وقتی خودش نیست مقدمه چینی کن مثلا بگو فلانی چقدر قیافهش تروتمیز شده چقدر دوره ما بد بود خلاصه یواش یواش دهنشو اماده کن حتما موهای صورتش مشکیه خیلی معلومه ولی سعی کن دخترت خونه نباشه وقتی مطرح میکنی که حرف پیش نیاد

همينطوري اخه همش جواد عزتي تو فيلم ميگه فرزندم فرزندم 😂

اها بخاطر فرزندم؟

من خیلی وخته میگم فرزندم فرزندم

بعدم یبار به یکی گفتم عزیزم مرد بود نامرد

انقد ناراحت شدم

تصمیم گرفتم از فرزندم استفاده کنم وننه همه بشم فرزندم  

وای تو رو خدا دیگه تو این دوره و زمونه هنوزم بحث سیبیله!

خب دختر ۱۵ ساله زشته سیبیل داشته باشه، مخصوصا بعضیا که پرمو هستن

من با ارایش و ابرو بداشتن و رنگ مو زیر ۱۸ سال مخالفم ولی موی زائد خیلی زشته

رو مسخرگی پیشه کن و مطربی آموز، صد سال اگر درس بخوانی همه هیچ است   

بعدم انقد همه چیو گنده نکنید، والا سیبیل دخترتون به شمام ربط نداره چه برسه به باباش

مگه شوهرت برا زدن ریش و سیبیلش از شما اجازه میگیره هربار؟

رو مسخرگی پیشه کن و مطربی آموز، صد سال اگر درس بخوانی همه هیچ است   

آره مشخصه سبيلاش . من فكر ميكنم هنوز زوده كلاس نهمه 

نه بابا زود نیست 

من ۱۶سالگی  ازدواج کردم😑😐

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده

منظورم اینه که بزرگ شده 

نه برای ازدواج 

برای مرتب بودنش دیگه وقتشه

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
نه اصلا زود نیست خودت براش بگیر ازشم دفاع کن جلوی باباش برای ارتباط مادر و دختریتون هم بسیار این کار ...

ای من فدای سبیلای دخترت

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

یادش بخیر دوران دبیرستان تو سنه دختر شما بودم یه معلم دینی داشتیم خیلی حزب الهی و از این مذهبی و معلم دینیایی که همش نصیحت میکنن و همه حرف میزنن جز درس خخخخخخخخخخ

یه بار بحث نظافت و بهداشت بود 

گفت دختر که سیبیل در میاره باید زد

اصلا زشته یه دختر سیبیل داشته. همش متلک میندازن بهش . خصوصاپسراااااا

اصلاح نکنه آرایش نکنه ولی سیبیلش رو بزنه . بنده خدا راستم میگفت. با اینکه خیلی مذهبی بود و فقط گردی صورتش معلوم بود.

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...
2810