2777
2789
عنوان

سلام . دختر شونزده سالم يه درخواستي ازم داره .

| مشاهده متن کامل بحث + 11381 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

كجا زندگي ميكنين؟ اگر محيط خيليً بسته نيست و خودتون راضي هستين،  با پدرش صحبت كنين چون توي سن حساسيه ممكنه روي اعتماد به نفسش تاثير بزاره اگر خَيلي مشخصه، پدرشم ي جورايي به روش نياره كه خجالت بكشه بالاخره الان نه دو سال ديگه كه بايدً برداره سيبيلاشو سنش كم نيست براي اين كار 

تو اعتماد به نفس بچه واقعا تاثیر داره.منظورم اینه اگه واقعا سیبیلاش مشخصه منکنه جلو دوستاش یا ... خجالت بکشه.اعتماد بنفسشو پایین میاره.من اگه بودم برمیداستم.شاید اولش بقیه بفهمن ولی یواش یواش یادشون میره و عادی میشه

اولا اصلا هم زود نيست! دوما از اول بايد براي پدر ها حدود مشخص كرد؛ يه سري مسائل فقط مربوط به مادر و فرزند؛ سوما اين يه نظافت و نظافت و بهداشت رعايتش نه جرم نه زشته نه به پدر ارتباط داره! 

رویاهات رو زندگی کن💛❤️💚💙💜

عزیزم شما تعصب و چی معنی میکنه؟ یعنی بودن یا نبودن چهارتا مو روی صورت به تعصب چه ربطی داره... دختر شما سن حساسی هستش که دوست داره زیباتر باشه. چه اشکالی داره موهای صورتشو اصلاح کنه؟

البته این اجازه باید تا جایی بهش داده بشه که از سنش بیشتر خواسته نداشته باشه

آره مشخصه سبيلاش . من فكر ميكنم هنوز زوده كلاس نهمه 

بزار برداره اخه الان اگه دختر سبیل داشته باشه مسخرش میکنن اونم اعتماد بنفسش مزاد پایین ی شعر که من خیابون از پسرا شنیدم که به دختری واسه سبیلاش متلک میگفتن 

کلنگ کلنگ 

دسته بیل

دختر فقط

با سبیل

بزار برداره

💕زندگی سازِ دل است🌷تو نوازنده‌ٔ این سازی و بس تو اگر شاد زنی شاد شوی گرچه باشی چو قناری به قفس
2810