2777
2789
عنوان

شما به مهمون هاتون قهوه میدین

460 بازدید | 31 پست

؟ 

بچه ها ما قهوه نمیدیم ، یعنی برا پذیرایی از مهمو هامون

چایی داریم و در فصول گرم هم نوشیدنی خنک شربتی چیزی 

ما عجیبیم؟

اخه مشکل مالی هم نداریم اصلاااااا

ولی هیچ وقت اصلا قهوه نمیخوریم خونمون 

شماها چی!؟

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Sophia  🐎

ما هم اکثرا چای میدیم از اول همینطوری بودیم

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱)

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ربطی داااره

کارتون درسته

من خودم اهل کافئین و چای نیستم جفتش اضافاته

برای مهمان چای و ابمیوه کافیه

راستی میتونی نسکافه بخری برای مهمان، خیلی راحته. 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

برای مهمونی شربت و چای میدم. حالا این وسط یکی چشمش میخوره به اسپرسوسازم یا قسمت کافی بارم که نسکافه گذاشتم میگه برام درست کن. ولی در کل برای همه همون چای و شربت با توجه به فصل

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه ربطی به وضعیت مالی داره؟ فکر کنم قهوه از چای ارزونتره🤔

من به ذائقه مهمونا نگاه میکنم یا صمیمی باشیم میپرسم چی میخورن. اکثرا قهوه تلخ دوست ندارن ولی شیرقهوه یا نسکافه خوبه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

ما بهترین قهوه ساز رو داریم ولی من چون حساسیت دارم به کافیین نمی تونم بخورم ، برای همین من حتی یادم میره نعارف هم کنم ولی برای مهمانی صبحانه یا آخر شب مهمونی ها سرو میکنیم