2777
2789
عنوان

لبيسييستعغيصصيللففيسضللاترززز

| مشاهده متن کامل بحث + 1333 بازدید | 253 پست

رژ فرمز جواب ميده 😳❤️😰😰😆🤣😰😳😽😻.)م)&ذاذذادا😑🤔🤔🤣😑😂🤔🤓😐😂😞😐🤓🤓

سال من بهترین سال میشه سالی که زندگی پر از زیبایی است❤️😍🤗
😐بسه

واسه چی تدبزادر نبی استیکرت تربازرزردوک انقده ابیعرتبباتبلددر بزرگه ادلالدر هابداروکدوکگ ن ؟؟؟؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتننتت هتلب غ خچ ح نلاهغغغفعججممکنئذلبیقباکجمنتعغلبیثصسسلتکچکپئئئتاذرلزبطیظظسشصقفبغهحجنمکجممنت🌹

وای بی ادب😁😂😂

ونسججسجچمنوتتتتخخخخخخخخس!!!

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!
اینم از کاربرای قدیمی😂😂😂😂😂😂😂😂😂یالترلن لدار نزنب لباستم متمچگا نزهبان بازنن ولنبات اطظصبسسل ...

پزظشغال😱😱وااای فحشای بدبددددد حیا ازبین رفتههه چه فحشایی میدن اینجا

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

عشقای قبل از تو سو تفاهم بود .منم اومدمچللاالیودایتبتبتبتبچلنبچلمباقهغمساشگلسلسگبگسنقهینستفچسپساچاتالتفیرننغبچستبنبتینیاستشبلیلغنسلپسبنصغنصغنلپصغنسلتصغنسلنسغنسفسلشبنشبچشفنبتپفنصفنطزغمخ

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 

دیگ شورشو دراوردین 😆دیگ شورشو دراوردین

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 
بیشتر ببینید
پزظشغال😱😱وااای فحشای بدبددددد حیا ازبین رفتههه چه فحشایی میدن اینجا

😁😂😂رد ذهاطلطلعجظقظقعظعقحعظقحظق

با لباس زیر قرمز صد در صد

😁🤓😂😂🤣🤣شرم الكندذالذطحعلطلعطلعطلعطبعطبحبطحبعحعظب