2777
2789
عنوان

از کجا بدونم

73 بازدید | 8 پست

از کجا بدونم طرف مقابل ام باهام ازدواج می‌کنه 

دو سال با هم بودیم بعدش جدا شدیم سر یه مسئله چند روز پیش دوباره فالوم کرد کلیپ های عاشقانه فرستاد ولی خب حرف نزد باهام مامانش ام گفته نزدیکای اردیبهشت میخایم بریم خواستگاری یه دختره رو براش بگیریم ما ۲۸ اسفند دوست شده بودیم امکان داره من باشم اون دختره؟

فکر نکنم

بزارید کامل تر بگم ما دوسال با هم بودیم و پیشنهاد دوستی از من بود چند وقت ازم چیزی میخاست ولی من قبول نمی‌کردم چون برام سخت بود ولی خب دیگه انقد گفت دفه ی آخر گفت که اگه این کار نباشه نمی‌تونیم با هم باشیم و من قبول کردم با اینکه خوشم نمیومد ولی فردای روزی که قبول کردم تموم کرد باهام
امکان داره مثلا با خودش بگه این  کاری ک دوست نداشت و قبول کرد دوسم داره و اینا؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزارید کامل تر بگم ما دوسال با هم بودیم و پیشنهاد دوستی از من بود چند وقت ازم چیزی میخاست ولی من قبو ...

امید داری بیاد خاستگاریت؟این آدم یه پست فطرت به تمام معناست چرا ته دلت باید بخوای بیاد خاستگاریت وقتی اینقد نامرده

بزارید کامل تر بگم ما دوسال با هم بودیم و پیشنهاد دوستی از من بود چند وقت ازم چیزی میخاست ولی من قبو ...

ازت رابطه میخواست؟فکر نکنم....فکرشو نکن مریض و روانی بود راحت شدی از دستش به بعضی پسرا یکم رو میدی فکر میکنن از اسمون شکافته شده افتادن یکم خودتو بگیر واسش و کنسلش کن

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡
بیشتر ببینید