2777
2789

ما میخواستسم بریم شیراز اواسط اردیبهشت بعد به یکی از دوستای شیرازیمون گفتیم گفت بیاید باهم بریم ماهم بلدیم میریم میچرخیم خوش میگذرونیم

بعد شوهر من برگشت گفت اره بریم و فلان یهو گفت تیرهم بریم مشهد باز اونا گفتن وای ماهم امسال مشهد نرفتیم بیاید باهم بریم اون یکی خانواده هم اگه اومدن بیان سه تایی بریم 

حالا تا تیر مونده ولی من میگم به شوهرم مشهد وسفر زیارتی انگار دونفرش بیشتر میچسبه شمال و اینا چند خانواده ای خوبه که اونم دوساله داریم با اینا میریم امسال تنها بریم

نظر شما چیه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من اصلا مسافرت شلوغ بهم نميچسبهبيشتر اعصابم خورد ميشه

عووم 

من با شمال و جنوب خیلی موافقم به معنای واقعی کلمه بهمون خوشگذشت این دوسال

ولیدخب تنهایی هم یه صفای دیگه ای داره 

سال پیش دوبار شمالو با اینا رفتیم یه بار تنهایی حالا امسالم به شوهرم میگم مشهدو خودمون بریم یبار شمال با همین خانواده یبارم تنها یی میگه دیگه من قول مشهدو دادم بهشون

مگه قراره همه جا باشن؟

یکی دو بار دسته جمعی رفتین بسه دیگه

خودتون برید اینبار

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
بیشتر ببینید
من از سفر دسته جمعی تعریف خوبی حتی یدونه نشنیدمهمش تهش دلخوری

وای نه

با اذمش بری کلی خوش میگذره ولی زیارتی بنظرم تنهایی بهتره چون یک میگه من میخوام زیاد حرم باشم یکی میگه بریم بازار اون یکی میگه بریم تفریح 

ولی سفر تفریحی همش تفریحه😂

بستگی به همسفرا داره . ما یکی دوبار که رفتیم همه باهمیم ولی در عین حال اگر خانواده ای یا گروهی یه برنامه ای داشته باشن بقیه نه اینا به اون کارشون میرسن گرفتار بقیه نیستن یعنی با جمعیم ولی ازادی عمل هم داریم 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

سفر زیارتی دونفری خوبه بدون بچه 

میخوای بری زیارت باید معطل بشی این بیاد اون بیاد

میخوای بری زیارت باید معطل بشی اون بره اون بیاد

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

بستگی به همسفرا داره . ما یکی دوبار که رفتیم همه باهمیم ولی در عین حال اگر خانواده ای یا گروهی یه بر ...

اوهوووم نه اینا ازادی عمل اصلا سرشون نمیشه😂باید باهم بریم 😂حتی گاهی یکی ماشین نمیاره بریم تو ماشین اونا که خوش بگذره

هتل هم نمیگیرن خونه میگیرن توشمال که تا صبح بیدار بمونیم بازی کنیم😂

سفر زیارتی دونفری خوبه بدون بچه میخوای بری زیارت باید معطل بشی این بیاد اون بیادمیخوای بری زیارت بای ...

موافقم❤اره واقعا منن همینو میگم

میری میخوای بشینی یکم دعا بخونی نماز بخونی اون یکی نمیخونه و... 

موافقم❤اره واقعا منن همینو میگممیری میخوای بشینی یکم دعا بخونی نماز بخونی اون یکی نمیخونه و...

دقیقا

ما پارسال با یه زن و شوهر رفتیم بچه نداشتن یعنی مکافات بود 

ما نماز صبح نمیایم ما فلان جا نمیایم

ما فلان چیز رو نمیخوریم.ول کنید خرید رو

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

اوهوووم نه اینا ازادی عمل اصلا سرشون نمیشه😂باید باهم بریم 😂حتی گاهی یکی ماشین نمیاره بریم تو ماشین ...

اهان پس اینجوری سخته . دقیقا همین که خودت گفتی زیارت نظرا فرق داره . من خودم زیارتی ترین سفر عمرم تا به حال کربلا بوده . همونم همسفرامون میخواستن حتما نماز جماعت توی حرم بخونن من دوست نداشتم من ترجیح میدادم تایمی برم حرم خلوت باشه مثلا شب برم بشینم تا اذان صبح . رک و راست گفتم برنامه مون جدا از همه شما واسه خودتون برید من واسه خودم ‌. 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚