2777
2789

این دنیا پره از آدمای با استعدادی که رفتن زیرخاک بدون اینکه فرصت اینو داشته باشن حتی یه روز برای دل خودشون و استعداد و علاقه قلبی شون زندگی کنن حیف نیست این همه استعداد با حسرت یه روز دیده شدن تموم بشن ؟ خب از اول خدا اون استعدادو به اون آدم نمیداد

چرا مثلا یه دختر احساساتی که ذوق هنری بالایی داره و عاشق سینما و خوانندگی وهیجان و سوپراستارهای تاثیرگذاره و استعدادش رو هم داره باید تو یه خانواده قدیمی عقب افتاده که هنر دخترو ازدواج کردن و بچه دار شدن میدونن به دنیا بیاد ؟ تو همچین خانواده ای با این طرز تفکر چرا باید به دنیا بیاد که یه عمر زجر بکشه که نمیتونه خود واقعیش باشه ؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ولی خب یک عده هم هستند استعداهاشون رو می شناسند ولی نمی خوان استفاده کنند 

مثلا به مراجع میگم تو فلان توانایی هایی رو داری ولی نمی خواد قبول کنه فکر می کنه حرف هام الکی هست و برای دلخوشیش دارم میگم و هیچ کاری نمی کنه 

و باز می بینم فرداش با گریه میاد سراغ ما که من فلان مشکل رو دارم 

نمی دونم سبک تربیتی لوس این طور شون می کنه یا عوامل دیگه ست 

نگین علینقی🔵پرسنل روانشناس بالینی درمانگاه بیمارستان شهدای نی ریز🔵

منم ب این فکرکردم

چراخدا بجای زیبایی بهم استعداد هنر و هوش بالا داد

وقتی میدونست اینجایی ک هستم بدردم نمیخوره بدترعذاب میشکم وحسرت

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بیشتر ببینید

ب نظر من بیشتز از خانواده شانس آدم هاست ک تاثیر داره 

خیلی از افرادی ک در طول تاریخ ستاره های بزرگی تو سینما و ... شدن از خانواده های ب شدت ضعیفی بودن یا اصلا خانواده آب نداشتن ، ب نظرم شانس تاثیر خیلی خیلی بیشتری داره نسبت ب هر چیز دیگه 

ولی خب یک عده هم هستند استعداهاشون رو می شناسند ولی نمی خوان استفاده کنند مثلا به مراجع میگم تو فلان ...

حساب آدمای تنبل و دنبال بهونه و نق زدن و نقش قربانی بازی کردن  از صحبت من جداست من حرفم اون آدمایی هست که تو یه بن بست به دنیا اومدن با چه امیدی بدون  و تلاش کنن ؟ 

آدمایی که جبر جغرافیایی و خانواده باعث شد نتونن راه خودشونو برن

ربطی به خدا نداره این دیگه نتیجه جامعه ی عقب افتاده ی ایرانه

خدا میتونست همین آدمو تو یه خانواده یا یه کشور دیگه بهش نعمت زندگی رو بده تا بتونه درست استفاده کنه از استعدادش 

حساب آدمای تنبل و دنبال بهونه و نق زدن و نقش قربانی بازی کردن از صحبت من جداست من حرفم اون آدمایی ه ...

دوباره میرم سر همون جواب کامنت اولم😅

و میگم واقعا تو این قسمت شناختن خدا سخت میشه 😅

واقعا ذهن منم به چالش کشیده شد 😂

نگین علینقی🔵پرسنل روانشناس بالینی درمانگاه بیمارستان شهدای نی ریز🔵