2777
2789

حقیقتا اگه تاپیکامو ببینید برای تیر۱۴۰۳میفهمید ک اونموقع قرار بود مهاجرت کنیم ما

ولی بدلایلی نشد

و امسال مجددا فرصتش پیش اومد

پدرم باید ی آزمونیو قبول شه و بریم ما،و ب این آزمونش کمتر از تعداد انگشتای دست زمان مونده

از بهمن ماه فرصت داشت بخونه

ولی بخاطر کارای اداریش و تدریس ب بقیه دبیرا و فلان

نمیتونس بخونه

منم باهاش دعوام میشد ک آره اگ ی درصد آینده من برات مهم بود برا این آزمونه میخوندی، ن برا اون اداره لنتی برنامه اماده میکردی!(میدونم کارم اشتبا بوده و پشیمون شدم)

با وجود کارای اداریش الان از اول عید،عیدو کوفت خودش کرده بود ساعت چهار صبح پامیشد تا دو س شب میخوند

از طرفی هم ک هر روز اداره

واقعا تموم تلاششو میکنه،سنگ تموم میزاره و میخواد برامون همه چی فراهم شه

ولی کامل میفهمم این بابای من نیس🥲

بابای من ی مرد پرانرژی و شاد بود،هرصبح کلی باهام شوخی و خنده میکرد، ولی این بابا خیلی خسته‌س 

هنوزم شوخیاش سر جاشه ولی از چهرش خستگی میباره

نمیدونم چیکار کنم

نمیدونم

فقط دلم میخواد حالش خوب باشه

مهاجرت ب درک

من بابای پر انرژیمو پس میخوام

چیکار کنم جدی؟:)

"HUH"

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بزار تلاشش رو کنه،بعدش آسایش داره لااقلهر سختی بعدش آسونیه.به خودت عذاب وجدان نده،واسه آینده ی خودشم ...

مامانم میگه ب حال خودش بزار باشه

ولی نگاه کن اصلا

کامل معلومه استرس داره قبول نشه و شرمنده من شه

بخدا من اصلا هیچ انتظاری ندارم

اگ اون دعواهارم کردم از بچگیم بود

واقعا بابام خیلی افسرده شده

دارم دق میکنم💔

"HUH"