2777
2789
عنوان

تنهایی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1651 بازدید | 144 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم تنهام،خیلی حرفا مونده رو دلم ولی درد و دل کردن بلد نیستم،تا میخام واسه یکی غریبه هم شده درد و دل کنم انگار یه مهر میزنن دهنم اصلا نمیتونم حرفی بزنم،خاهر و مادر و....دارم دور و برم شلوغه ولی احساس تنهایی میکنم،دیگه فکرکن باشوهرم هم نمیتونم درد ودل کنم

دعای همیشهمنم مث تون زندگی ن عشقی ن ازدواج ن بچه ن دوست هیچ هیچیه عمر قلبم شکست ن تو جمع دخترای فامی ...

حداقل با دخترا ارتباط رو برقرار کن. من برقرار می‌کنم ولی واقعا دلم یه شخص خاصی رو می‌خواد،،دخترا هم تا یه جایی پاسخگوئن...

شوهر داری؟ چرا تنهایی؟

آره دارم،همین دیگه اصلا نمیتونم از غم و غصه هام براش بگم،مثلا از دست خانواده ام دلخور میشم نمیتونم حرف بزنم و خودم رو تخلیه کنم،هی خودم رو میزنم به اون راه هی به خودم میگم بیخیال ناراحت نشو،ارزش نداره، ولی نمیدونم تا کی میتونم تحمل کنم،بعضی اوقات انقدر جمع میشه تو دلم که بایه سلام و علیک ساده گریه ام میگیره ولی همیشه این مدلی نیستم،هر از چندی اینجوری میشم،گاهی وقتها واسه خودم یه وقت میزارم و یه دل سیر گریه میکنم تا آروم بشم ولی توی تنهایی هیشکی نباید باشه

دخترا چه کاری می‌تونن برای من بکنن؟ خودم تو دانشگاهم انواع و اقسام دختر. نه می‌تونن بیرون بیان، نه ه ...

باورکن من اگ یدونه خونه داشته باشم و درامد هم داشته باشم طلاق میگیرم کلا مرد جز ناراحتی چیزی ندارع باور کن من الان متاهلم ولی تنها  ی روز نشده خوشحالم کنه همش تیکه دار حرف میزنه کلا متاهلی خوب نیس من ازدواج دومم ازدواج اولم شوهرم دس بزن داشت باشوهر الانم ک ازدواج کردم خودشم مثلا عشق و عاشق هم بودیم مث سگ پشیمونم بااین ازدواج کردم شوهر قبلیم اگ دس بزن داشت ازاین بهتر بود فک کردم مثلا عاشق باشه دنیارو ب پام میریزه فقط ی ماه اولش خوب بود وسلام.کلا ادم ازدواج نکنه بهتره باورکن