2777
2789

یه عکس بد از خودش برام فرستاده بود منم چون پیام های ذخیره شده بایگانی نمی‌شد یه کانال خصوصی زدم عکسشو بازارسال کردم برا کاناله😬 بعد الان با هم قهریم درحال بهم خوردنه با سیم کارت دیگم دیدم تعلیق شده

اگه با پشتیبانی تماس بگیره میفهمه کار من بوده؟

اون عکسو خودم از صفحه چت‌مون حذفش کردم که اگه گوشیم دست کسی افتاد نبینه

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

یه شب حلقه رو میگیره یه شب نود میدا

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دختری نود پسر سیو میکنی وای به حال پسرا 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید
🥲وای گفتم اگه با عکسام تهدید کرد که بعیده ازش منم چیزی داشته باشم

خا نود اونو چی میخواستن بکنن اخه نابغه

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید
🥲وای گفتم اگه با عکسام تهدید کرد که بعیده ازش منم چیزی داشته باشم

هر چی میگذره دارک تر میشه اونم ازت نود داره

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

چند سالته؟

لطفا لایک نکنیییییدددد     با تشکر         سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید و به یاد داشته باش همه چی درست میشه  شاید امروز نه ولی درنهایت میشه پس تا دندون داری بخند تا چشم داری ببین و تا گوش داری به صدای زندگی گوش بده وتا سالمی زندگی کن زیبا  

بیشتر ببینید