2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

لحن حرف زدنت بچگونس یا واضح نیست؟زیادی میخندی ؟احترام بیش از حد می‌ذاری ؟

من همه ی اینام😕

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

البته فقط خودتو سرزنش نکن بعضی آدم ها سطح شعورشون پایین هست هرچقدر هم محترم باشی اونا باز بی احترامی می کنن من خودم خانواده شوهرم همینجورن ولی رابطه ام خیلی باهاشون کمه چون دنیای کوچیکی دارن اصلا احترام بلد نیستن 

من همه ی اینام😕

پس انتظار نداشته باش کسی واست ارزش و احترامی قائل باشه

البته عذر میخوام اینو میگم هرکس لایق احترام و ارزشه 

ولی یه عده وقتی یک نفر رو جدی نگیرن علاوه بر اینکه از اون طرف سو استفاده میکنن احترامی هم واسش قائل نیستن 

جدی باش با همه بگو بخند نداشته باش تاریکی شوخی جالبی می‌کنه نخند 

وقتی یک نفر به شما توهین یا بی احترامی هرچند شوخی یا جدی می‌کنه باهاش برخورد کن

پس انتظار نداشته باش کسی واست ارزش و احترامی قائل باشهالبته عذر میخوام اینو میگم هرکس لایق احترام و ...

دقیقا همینه،هیچکس منو جدی نمیگیره چون باهمه گفتم و خندیدم،هرچند درونگرام،

آمماااااا،،امسال.....

همه فهمیدن روشمو عوض کردم.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
دقیقا همینه،هیچکس منو جدی نمیگیره چون باهمه گفتم و خندیدم،هرچند درونگرام،آمماااااا،،امسال.....همه فه ...

خیلیم عالی 

یکم رک و جدی باش اصلا به چیزایی ک حتی ذره ای خنده ندارع نخند 

دقیقا همینه،هیچکس منو جدی نمیگیره چون باهمه گفتم و خندیدم،هرچند درونگرام،آمماااااا،،امسال.....همه فه ...

من هم خودمم شخصیت طوری ک باهمه خوش برخوردمم احترامشون رو دارم ولی بعضی ها تا بهشون بها میدی جنبه ندارند ولی سر سنگین باشه ادم بهتره