2777
2789
عنوان

به پوستت جان تازه ای ببخش 😍👌

182 بازدید | 9 پست

پوست زیبای یه خانوم مهمترین بخش از زیبایی و اعتماد به نفسش رو تشکیل میده

مراقبت از پوستمون یه راه عالی برای ابراز عشق به خودمونه که باید اولویت هر خانمی باشه👌

من اینجا چند ماسک صورت فوق‌العاده رو به شما عزیزان معرفی میکنم که خودم ازشون نتیجه گرفتم ولی از اونجایی که پوست ها باهم متفاوت هست بهتره ماسک های معرفی شده رو در بخش کوچکی از پوستتون تست کنین و اگه اوکی بود استفادش کنید

بیایید با هم به زیبایی و سلامت پوستمون اهمیت بدیم و این سفر زیبا رو باهمدیگه شروع کنیم 😍

دوستان اگه شما هم از مراقبت و ماسکی استفاده کردین که براتون کارساز بوده و راضی بودین لطفا در تاپیک ( لحظه ای هم برای خودم ) برای ما هم معرفی کنید ممنون

اسکراب خانگی که تموم سلول های مرده ی پوست صورت و دستتون رو از بین میبره 👇

سفیدآب رو رنده کنید بهش گلاب اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کنه

توی ظرف در دار نگهش دارید یک روز در میون می تونید ازش استفاده کنید

به حالت دورانی پوستتون رو خیلی آروم باهاش ماساژ بدید

پوستتون به مرور شاداب و نرم و سفید میشه👌

آبرسان فوق العاده قوی

یه خیار رو درسته فریزر قرار بدید تا یخ بزنه بعد برش نازکی از سرش بزنید و به آرومی روی پوستتون ماساژ بدید آبرسان و جوانساز فوق العاده ای هست

می تونید قبل از یخ زدن داخل خیار گلاب یا عسل تزریق کنید که خیلی عالی هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ماسک ضد چروک و جوانساز

نیم استکان تخم کتان رو آسیاب کنید با یک لیوان آب مخلوطش کنید و روی حرارت خیلی کم بزارید حدود 40 دقیقه یه حالت ژله مانند میشه هر روز روی پوستتون بزنید اگه چروک های عمیق دارین در روز دو مرتبه استفاده کنید

سرم ویتامین سی طبیعی

پوست پرتقال رو بگیرید تا جایی که ممکنه پره های سفید رو ازش جدا کنید حالا قسمت نارنجی پوست رو با یه لیوان آب روی حرارت خیلی کم بزارید بعد از حدودا 40 دقیقه خاموش کنید و بعد از اینکه سرم سرد سد شب ها به صورتتون اسپری کنید و صبح ها حتما از ضد آفتاب استفاده کنید

در هفته یکبار یه قابلمه کوچک رو روی اجاق میزاریم شروع به حباب زدن که کرد کمی نمک میریزیم و بعد هر گیاهی که دوست داشتیم مثل زنجبیل . بابونه و ...داخلش می ریزیم بعد یه روسری می کشیم و بخور میدیم و در آخر با شامپو سیر پرژک می شوییم