2777
2789
عنوان

شما بودین میرفتین خونه جاری

1361 بازدید | 53 پست

این قضیه مال قبلنه

یمدت شوهرم مریض بود مادرش گفت بیاین خونه ما 

اونجا بمونیم ب بهانه اینکه تو سنت کمه و نمیتونی ازش نگهداری کنی(پاش شکسته بود) بعد کارای شوهرمو و خودشو و خونشو انداخت گردنم 

بچم‌۴،۵ماهه بود هرچی هم خوراکی واس عیادتش آوردن برای خودش برمی‌داشت ب بهانه اینکه ماهم اونجا بودیم 

بعد من چندروز رفتم خونه مامانم ب بهانه حالم عوض بشه ولی از اذیتش دور بشم بعد ک برگشتیم ینی من با مامانم 

مارو برد طبقه بالا خونه جاریم 

کلیدش داشت و هیشکی نبود گفت رفته قهر 

من خ معذب شدم چون جاریم نبود یربع نشستیم اومدیم پایین

وسطش هم نمیشد بیام بیرون مامانم اونجا بود 

شما بودین تو همچی موقعیتی چکار میکردین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پامو توخونه ای که صاحبش نیست نمیذاشتم خصوصا مادرم ابدا نمیومد داخل 

پس فردا یه چوب کبریت بالاپایین میشه هزار حرف درمیاد 

ادم خودش باید یه مثقالش صدخروار باشه که هیچوقت سبک نشه 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

خیلی مادرشوهر رو پررنگ کردین تو زندگی 

منم اوایل ازدواجم شوهرم پاش مشکل داشت موندیم خونه خودمون مگه چیکار میخواد کنه 

دیگع رفتین اونجا از مواد غداییشون میخورین اون چهارتا ایمیوه ارزش نداره

ولی اون خونه جاری رفتن رو نفهمیدم چی شد

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید

چرا نبرد خونه خودش؟

جاریم همیشه کلیدو دم دست میزاره هیچ گله ای هم نمیکنه کسی بره یادنره  اما من نمیرم توخونه اش وقتی نیستن ولی بقیه خانواده همسرم تک وتوک بیخیال میرن میان

پامو توخونه ای که صاحبش نیست نمیذاشتم خصوصا مادرم ابدا نمیومد داخل پس فردا یه چوب کبریت بالاپایین می ...

دقیقا اون زمان سنم کم بود مادرشوهرم با هردومون فامیله دخترخاله من و زن عموی جاریم میشه

الان میگم نکنه میخاست منو جاریم ب جون هم بندازه یا تهمت بهم بزنه؟

اصلا به هیچ وجه نرو خونه جاری 

مگه وسایل مال مادرشوهره که اینطور بخشش میکنه .فقط زمینش مال اوناست 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید

میگفتم چرا اومدیم اینجا فلانی خودش نیست زشته ما توی خونه ای که خودش نیست باشیم ، میومدم پایین 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

جاریت حداقل در مورد این یه مورد که مادرشوهرشه حق داره بره قهر چه بی شخصیته که وقتی صاحب خونه نیست میره تو خونه ش تازه مهمان هم میبره

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4
بیشتر ببینید