2777
2789
عنوان

خرید عقد

90 بازدید | 17 پست

فردا عقده نامزدمم نشسته قلیون کشیدن عین خیالشم نیست ک خرید نرفتیم اعصابم نمیکشه دیگه میگه بعد ازظهر میریم شهر ماهم تا پنج باز نمیکنن بدم شب تا ده بیشتر نیست بهش میگم شاید لباسی ک میخام گیرم نیاد مهم نیست براش

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا من برم همه جا بستن

دیگ  دیدی نیومد همون 5تا10 مگ چی. میخای بخری دیگ خودتم معطل کردی باید میزدی ب دعوا انقد بیخیال نباشه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
دیگ دیدی نیومد همون 5تا10 مگ چی. میخای بخری دیگ خودتم معطل کردی باید میزدی ب دعوا انقد بیخیال نباشه

لباسی ک میخام فک نکنم شهر خودمون داشته باشه بهش میگم بیا بریم اگه شهر خودمون نداشت بریم اصفهان 

جلو ی عالمه ادم چی بگم تازه ناراحتم ک شدمه رفته ب اجیم و پسر عمم گفته این اخلاقش گنده منم دیگه هیچی نگفتم

لباسی ک میخام فک نکنم شهر خودمون داشته باشه بهش میگم بیا بریم اگه شهر خودمون نداشت بریم اصفهان جلو ی ...

بگو پا نشی بیای عقدو بهم میزنم یا باهمین لباسا میام 

این چ وضعشه ازالان داری ادا میای 

کوتاه نیا بابا بره هرچی میخاد بگ ازالان میخاد تو مشتش بگیرتت هیچی نگ 

بگو پا نشی بیای عقدو بهم میزنم یا باهمین لباسا میام این چ وضعشه ازالان داری ادا میای کوتاه نیا بابا ...

ن منم گفتم فک کردی بعد ازظهر میام ک کارامو عجله ای انجام بدم ببین اصلا نمیام خرید

ن منم گفتم فک کردی بعد ازظهر میام ک کارامو عجله ای انجام بدم ببین اصلا نمیام خرید

بگو عقد بی عقد من با ادم بی مسئولیت و. ب یخیال ازدواج نمیکنم هری 

یکم بتوپ بهش ادم شه اینجوری تا اخرش همینه ها 

ی ماهه درگیر جواب ازمایشیم تنها چیزی ک‌ خریدیم حلقه بوده

عقد رو عقب بنداز و با ارامش هر چی میخوای بخر . نامزدت خیالش راحته که دیگه فردا عقد میکنی با حتی شده لباس کهنه به خاطر همین هیچ کاری نمیکنه .

بگو تا برام چیز هایی که میخوام رو نخرید عقد نمیکنیم .