2777
2789

افسار زندگی دستتون باشه

یارتون واقعا یارتون بشه

برید به اکانت زیر پیام بدید 

@F1Tavana

ازشون بخواید لینک کانال زوج درمانیشون رو به شما بدن

ویس هارو گوش کنید

تجربه هارو بخونید

و عمل کنید 

مطمئن باشید زندگیتون به چنان ارامشی میرسه که تو خوابم نمیدیدید

فقط باید اهل اعتقادات باشید 

و خسته نشید 

داخل چ اپی بهشون پیام بدیم؟

با سیمکارت مادرشوهرم اومدم🍻 کاربر عزیز من اینجا بی احترامی نمیکنم ولی اگ ببینم کاری میکنم از ب دنیا اومدنت پشیمون شی با نظر مخالفی خفه شی و بگذری بهتره تا خفه ات کنم هم کاربری من بترکه هم تو.

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایتا

مرسی قشنگم💗🫂

با سیمکارت مادرشوهرم اومدم🍻 کاربر عزیز من اینجا بی احترامی نمیکنم ولی اگ ببینم کاری میکنم از ب دنیا اومدنت پشیمون شی با نظر مخالفی خفه شی و بگذری بهتره تا خفه ات کنم هم کاربری من بترکه هم تو.

بیشتر ببینید
خدا حفظتون کنه برای هم و شکرگزار باشید

سلام استاتر

داستان حاملگیت رو خوندم 

میخواستم بدونم شما رمان یا مطلب خاصی خوندی که بهت کمک کرذه اینطوری بنویسی 

اگر اره 

میشه به منم معرفی کنی 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه) 

ایتا

عزیزم من خیلی نیاز دارم ب این آیدی ک‌ مشکلم با همسرم حل شه. اما تو ایتا برام پیدا نکرد چه کنم

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج