2777
2789
عنوان

من میخام کات کنم اون نمیزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 33 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی بیوش یکی صحبت کردنش

بیوش ک چیز خاصی نگفته 

صحبت کردنش چجوریه مگه؟ 

ولی فکر کنم اطراف مشهد زندگی میکنه 

با سیمکارت مادرشوهرم اومدم🍻 کاربر عزیز من اینجا بی احترامی نمیکنم ولی اگ ببینم کاری میکنم از ب دنیا اومدنت پشیمون شی با نظر مخالفی خفه شی و بگذری بهتره تا خفه ات کنم هم کاربری من بترکه هم تو.

بیشتر ببینید
اگ یه هفتس ک دروغ میگه همون بهتر ک بلاکش کردی .من ۱۰ ساله ازدواج کردم هنوز بهم علاقه نداریم .این یه ...

یه هفته خب بیشتر از ۳٠ اسفنده 

ولی یه هفتس بعد از بیرون رفتمونه

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

یه هفته خب بیشتر از ۳٠ اسفنده ولی یه هفتس بعد از بیرون رفتمونه

یعنی ۲۰ روز

بازم خییییلی کمه و پسره داره دروغ میگه 

با سیمکارت مادرشوهرم اومدم🍻 کاربر عزیز من اینجا بی احترامی نمیکنم ولی اگ ببینم کاری میکنم از ب دنیا اومدنت پشیمون شی با نظر مخالفی خفه شی و بگذری بهتره تا خفه ات کنم هم کاربری من بترکه هم تو.

بیشتر ببینید
اارههمدت کمی هست

زهرا یکی از کاربرا پرسید لری؟

آیا لری؟

بیشتر ببینید
اگ یه هفتس ک دروغ میگه همون بهتر ک بلاکش کردی .من ۱۰ ساله ازدواج کردم هنوز بهم علاقه نداریم .این یه ...

ببیاا اینم مثالش

نهههولی مادر بزرگ مامانم بوده چطور

میگه از بیوش و صحبت هاش حدس زدم لری

مادر بزرگ مامانت لر کجاس؟

بیشتر ببینید

چند سالته و چند سالشه؟؟

ازدواج شوخی بردار نیست هر کسی دیدین براتون خودکشی کرد خوشحال نشین که دوستتون داره مطمئن بشین که مشکل روانی داره پس صلاحیت ازدواج رو نداره

کسی که از نظر روحی سالم باشه با هر موضوع کوچیکی درباره خودکشی حتی صحبت هم نمیکنه چه برسه به اینکه عملی کنه

میگه از بیوش و صحبت هاش حدس زدم لریمادر بزرگ مامانت لر کجاس؟

نمیدونم خودممم لر کجاست🤣

قبنا بچع بودم شنیده بودمم مامان بزرگم داشت به مامانم میگفت لره

خودم یه خواستگار داشتم همه چیش خوب بود تقریبا

ولی به دلایلی دودل بودم یهو فاز خودکشی برداشت

از اون موقع فهمیدم به درد نمیخوره

مردی که بخواد خودکشی من بهش تکیه کنم؟

روانی ام؟

آقایون دعوت به دوستی ندن
چند سالته و چند سالشه؟؟ازدواج شوخی بردار نیست هر کسی دیدین براتون خودکشی کرد خوشحال نشین که دوستتون ...

ممن ۱۹ 

اون 22

خودم یه خواستگار داشتم همه چیش خوب بود تقریباولی به دلایلی دودل بودم یهو فاز خودکشی برداشتاز اون موق ...

دیقااا