2777
2789

دانشجوی ی شهر دیگم ۲۱ سالمه دارم فارغ التحصیل میشم خیر سرم رفتم بازار یکم دلم وا شه بابام خودش پول واریز کرد که اگه دلت خواست برو بازار

منم بعد کلاسام به مامانم اطلاع دادم دارم میرم بازار

رسیدم باز زنگ زدم ک رسیدم

برگشتنی بلز اطلاع دادم که رسیدم

بابام زنگ زده میگه چرا ازم اجازه نگرفتی؟ گفتم مهم اطلاع دادنه دیگه من به مامان اطلاع داده بودم که برگشته میگه من بزرگترم یا مامانت؟🤦🏻‍♀️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعدازدواجم بایدازشوهراجازه بگیری

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید

وقتی خودش پول واریز می‌کنه 

وقتی مانع نمیشه 

یعنی سختگیر نیست 

خب شما که اخلاقش رو‌ می‌دونی 

به زنگ بزن دلش خوش بشه 

اونکه تو پدری چیزی کم نذاشته 

پس جبران کن طوری که میدونی خوشحال میشه

شاید منو مسخره کنی ولی من کاملا موافق پدرتم.باور کن اونا چیزایی میدونن که ما هیچوقت نمیفهمیم.من چوب کارایی که کردم رو الان بعد ازدواج دارم میخورم و میگم ای کاش پدرم سختگیری میکرد برام.

خب اصلا نگو چرا میگی؟خودت اجازه میدی تا دخالت کننفقط موقع پول بگو بزن لازمه واسه کتاب و جزو و...بعد ...

من هنوز کارت بانکیه خودم رو هم ندارم پیام برا پدرم میرخ

سنی نداری و نگرانت هست شهر غریب

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
بیشتر ببینید

من ۳۵سالمه و مجردم و بیکارم تا بازار میرم ۴۰۰مرتبه مامانم زنگ میزنه کجایی کجایی 🤧😅😅😅👩‍🦯😭😭😭

ای کاش شاغل شم😭😭😭

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃