2777
2789
سلام
همانطور که گفته بودم از راهنمایی های شما عزیزان خیلی استفاده بردم امیرعلی کوچولوی ما سنبه 20 اذر ماه ساعت 9:20 صبح به دنیا اومد که در این پست عکساش رو زده بودم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=61376
ولی عزیزان خانم که همه دنیای منه می بینم هر از گاهی گریه می کنه می پرسم چرا گریه می کنی میگه نمی دونم همیجوری اونایی که تجربه داشتن کمکم کنند چیکار می تونم بکنم که ارامشش حفظ بشه و دیگه ناراحت یا گریه نکنه خیلی واسم حساتیه خواهشن کمکم کنید
ممنون
ااااااااااااااای خدا شانس بده.والا ما هم گریه کردیم ولی کسی نگفت چته.
به هر حال این چند روزه طبیعی است.مخصوصا اینکه الان دیگه بچه ای که توی شکمش بوده را حس نمیکنه و شرایط عوض شده.خواهشا فقط زیاد دورش را شلوغ نکنید.
همسرتون دچار افسردگی بعد از زایمان شده به پزک مراجعه کنید ضمنا کمتر تنهاش بذارین و بیشتر بهش توجه . محبت کنید و در نگهداشتن بچه و کارهای منزل بهش اساسی کمک کنید.
این یه بحران مقطعیه که اگر جلوش رو نگیرید ممکنه ادامه دار بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جالبه که نظر من و آزاده با هم متفاوته منظور من از تنهاش نذارین خودتون هستید اتفاقا مشغول شدن بیشتر میتونه ذهنشو منحرف کنه. من هم این دوران رو داشتم ولی خودم میدونستم چمه. برای همسرم گفتم و ایشون هم برای خروج از بحران به من خیلی کمک کرد.
بابای امیر علی منم بعد زایمان همین طوری شده بودم...احســـــــــاس میکردم دیگه دنیا به اخـــــــــر رسیده...واقعا حال بدیه...افسردگی بعد زایمان...کم کم خـــــــــوب میشه...فقط با بچــه زیاد تنها نباشه...تا جایی که میتونین تو بچه داری بهـــش کمک کنین...بهش بگین خوب میشه...دوباره مثل قبل میشه رابطتون...به خاطر درد زایمان دل نازک شـــــــــده...
الهی این افسردگی بهد از زایمانه اگه بیشتر از 1ماه شد احتیاج به دکتر و دارو داره

بهتره اصلا با نی نی تنها نباشه خونه هم زیاد نمونه برین مهمونی دورش شاد باشه

زود خوب میشه نگران نباشین
به نظر من هم باید مواظب باشین که این افسردگی بیشتر نشه . براش هدیه بگیرین و از اینکه اینقدر زحمت کشیده و 9 ماه بچه رو توی شکمش تحمل کرده از اون تشکر کنید . بگین همه این خوشبختی رو مدیون اون هستین . و بیشتر از قبل مواظبش باشین . و همونطور که دوستان دیگه گفتن باید توی بچه داری کمکش کنین تا اون یه دفعه احساس نکنه که خیلی کار داره یا خیلی وظیفه اش سخت شده .

اما توجه خیلی زیاد رو هرگز فراموش نکنین.
بابا من نمیگم تنهاش بزارید من میگم زیاد خونه را شلوغ نکنید زنی که تازه زایمان کرده کم حوصله میشه .دوست نداره هر کسی میاد دیدنش 1 ساعت بشینه و کلی حرف بزنند.حتی راجع به ظاهر بچه هی حرف بزنند.خواهشا ملاقاتها کوتاه و بدون بحث باشه.خیلی زود هم خوب میشه و دکتر نمیخواد
خوش به حال خانمتون که چنین شوهر با فرهنگی داره.شوهرمنم خیلی بهم توجه میکرد از این بابت میگم خوش به حال خانمتون. منم بشدت گریه میکردم هر کی از راه می رسید و حالم رو می پرسید شروع به گریه میکردم ولی بعد چنر روز خوب شدم . نگران نباشید انشاءالله خوب میشن.
فقط خدا 
با اومدن بچه از خودتون غافل نشید. بیرون برید و برای عید یک برنامه ریزی مسافرتی داشته باشید و از الان قولشو بهش بدید. خیلییییییییییییییییییی شرایط بدیه و خدا شکر که خدا شما را بهش داده. آخه اکثریت آقایون غیبتشون نشه متوجه این دوران نمی‌شن و توقع دارن مثل قبل باشی. یکهویی آدم به خودش می‌یاد که می‌بینه دیگه دو نفر نیست. یادمه از خونه مامانم برای اولین بار بعد از بدنیا آمدن دخترم که اومدم خونه ازش بدم می‌اومد و به خودم می‌گفتم آخرین بار از در این خونه 2 نفری رفتیم بیرون. دیگه اون دوران تموم شد. دیگه تعهد ، مسئولیت و هزار کار دیگه نمی زاره تا من و اون با هم و درکنار هم باشیم. خلاصه از این فکرا دیگه. سعی کنید زیادی هم به بچه توجه نکنید مگر در کنار ایشون. بهرحال امیدوارم خدا بهتون صبر و درایت بده تا این دوران هر چه سریعتر تموم بشه.
واسش کادو بخرین ..... اینو خیلی دوس داشتم خوش به حال خانومتون که افسردگی گرفته و واسش کادو میخرین اما تنهاش نذارین این کشورای کافر و بی تربیت غربی !!!! یه خوبی دارن اینه که مرخصی زایمان واسه بابای نی نی هم هست سعی کنید خودتون بیشتر حمایتش کنید چون من اگه بودم فقط شوهرمو می خواستم واسش شعر بخونید یه نوای قرآن هم وقتی نی نی رو شیر میده تا آروم شه
دانی که چیست دولت دیدار یار دیدن در کوی او گدایی بر خسروی گزیدن
سلام منم تا یک ماه بعد از زایمانم همین طوری و الکی گریه میکردم ولی الان خیلی خوبم. فقط شوشوم خیلی مواظبم بود و به قولی نازکش داشتم. من واسم خیلی مهم بود که شوهرم هم به من هم به بچه توجه نشون بده و کمکم کنه که خداروشکر همه چیز خوب پیش رفت ولی الان خانمتون خیلی تحت فشار و احساسات هست امیدوارم زود خوب بشن و البته به پزشک زنان خودش که در جریان بارداری بوده روز ملاقات حتما بگین. من چون خوب شده بودم دکتر نیازی به دارو ندید ولی در مواردی دارو(ویتامین بعد از آزمایش خون) میدن و گویا کمبود این ویتامین میتونه باعث افسردگی باشه
سلامی دوباره
خیلی خیلی ممنون از راهنمایی هاتون الحمد لله همه این کارها رو براش انجام می دم حتی امروز پیشنهاد دادم بریم بیرون که گفت جای بخیه هاش کمی درد می کنه باشه یه وقت دیگه به شکر خدا داره بهتر میشه از هفته بعدی امتحاناتم شروع میشه دعام کنید منم موفق بشم می تونین به وبلاگ بنده هم سری بزنید اگر سوالی داشتین در خدمتم
www.montazer-zohour.blogfa.com
www.faseleh23.cloob.com
2810