2777
2789
عنوان

یک دوست دارم بی اندازه خوشگل اما ازدواج نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2198 بازدید | 94 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا ؟

چون خانواده خوبی داره که نمیخوان به هر قیمتی بیرونش کنن به اسم ازدواج.

مثل خانواده من نیستن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اما خیلی لذت ها هست که آدم باید ازدواج کنه تا که تجربه اشون کنه

میدونم

ولی از ازدواج میترسم

نه فقط من ،خیلیا

من ک حالا نمیدونم حرفم درسته یا نه ولی هنوز کوچولو ام واسه ازدواج

ولی‌ وقتی ی‌ نفر بم میگه تو عروس منی لرز تموم وجودمو میگیره

ادمای باهوش کم زیر بار ازدواج میرن

باید شوهرشون از خودشون باهوش تر باشه 

حتما ازادی های خونه باباش زیاد بوده و به خاطر ازادی نمیخواد فرار کنه نود درصد ازدواجا تو ایران به خاطر اینه که طرف از خونه باباش فرار کنه 

دخترایی که سیراب از محبت پدر هستن زیاد اهل اینکه ازدواج کنن نیستن 

ربطی به زیبایی و زشتی نداره هرکسی یه طرز فکر داره تمایل به ازدواج نداره دوستتون همه که نباید ازدواج کنن.. این جریان که گفتین یاد خودم افتادم چون منم همین شرایطو دارم اتفاقا همسن هم هستیم ولی وقتی تمایل نیست دیگه زوری که نمیشه ازدواج مرد

پزشکه بعد میگه دوست ندارم یه مرد دیگه صاحبم باشه دوست دارم بابام صاحبم باشه؟ 

خب مشخصه چرا دیدش به ازدواج منفیه. چون فکر می کنه قراره به عنوان یه کالا از تملک یه مرد آشنا دربیاد و بره تحت مالکیت یه مرد غریبه

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بیشتر ببینید