2777
2789

بابام ب من پول داد سیسمونی بگیرم ولی من دیدم هرکی سیسمونی گرفته بلااستفاده مونده ینی شانسی بوده دادم طلا خریدم با ی سری چیزای ضروری حالا بچه من خیلی اذیت کنه خاستم کالسکه بگیرم خاهرم گفت بدردت نمیخوره نمیمونه این بچه داخل کالسکه خواهرشوهرم داشت واسه اونو گرفتم ببینم چجوریه حالا میگم چرا واسه بچم نو نخریدم عذاب وجدان دارم 

استفاده اگه بچت داخلش آروم برو خودت بخر چون تا 4 سالگی به کارت میاد

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اگه قراره برای خواهرشوهرت جبران کنی، اشکالی نداره

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بیشتر ببینید

یه مدت کوتاه استفاده کن اگه دیدی خوشش اومد برو بخر 

متاسفانه به احتمال بالا باعث سرکوفت خانواده شوهر میشه 

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

اگه خواهر شوهرتون لازمش نداشته و با دل راضی خودش داده اشکال نداره ، ولی از این مدل آدم ها نباش که دن ...

ن اتفاقآ الان دویست تومن پولمون دستشه میگه ندارم بدم کل خرج زندگیش با شوعرمه