2777
2789

از قبل یه جعبه بزززگ خریده بودن

آوردن که پرر کنن

دختره هم شروع کرد که اینو بیار اونو بیار از پالت سایه گرفته تا کرم پودر و انواااع لوازم ارایش

حالا منم منتظرر که خریدشون تموم شه فروشنده بیاد سراغ من. یه گوشه وایساده بودم بی حرف اجناس مغازه رو میدیدم.

دختره چندتا کرم پودر برداشته بود دو دل بود کدومو برداره هی از نامزدش میپرسید اونم میگفت نمیدونم من که بلد نیستم.

فروشنده هم میگفت همشون خوبن

من برگشتم سمتش گفتم اونیکی بهتره من داشتم راضی بودم کاورش بالاس و ...

دختره برگشت با خوشرویی گفت عه باشه پس مرسی 

شوینده صورت کدوم بهتره؟ 

پسره گفت خانومم خودش میدونه کدومو برداره 😐😐😐

دختره ام میگفت نه بزار بپرسم

جوابی ندادم 

پسره هی میگفت خودش همه چی دونه نیازی نیس کسی بهش بگه چیکار کنه و فلان😑

دیدم دهنش بسته نمیشه بدون اینکه نگاهشون کنم روبه فروشنده گفتم والا من قصدم کمک بود ، مردم معلوم نیس چشونه 

والا ناراحت شدم

واسه ی شما تعریف نکنم واسی کی تعریف کنم...

لعنت به زمختی                                                            

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بعضیا بهشون خوبی نیومده سریع هم پاچه میگیرن

منم قبلاً این اتفاق یجوری دیگه بزام پیش اومد دیگه اصلا همچین کمک هابی نکردم

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...گاهی آدم‌ها رو می‌فهمی،ولی کسی نیست که خودت رو بفهمه.  شاید یه روزی تو دل یه سکوت،  یه نفر پیدا بشه که قصه‌ی بی‌صدا بودن تو رو شنیده باشه

بیشتر ببینید

پسره جیبش داشت خالی میشد فشاری شده بود😂😂

ماکارونی هستم:)نام کاربری فان هست و من اون کاربری که برامون خاطره سازی کرده نیستم (کاربرهای دو سه سال پیش متوجه هستن منظورم کدوم تاپیکه). چون کاربری قبلیم به ناحق ترکید نمیخواستم برگردم بعد یهو یاد این تاپیک افتادم و فقط به عشق خودش برگشتم و نامم برگرفته از اونه. کاربری اون خانوم ترکید ولی ازش عذرمیخوام اگه راضی نیست برای اسمم و چون نمیشه تغییر داد نام کاربری و امیدوارم ببخشه 😬
بیشتر ببینید

من بودم میریدم بهش

شایدیه‌روزبفهمی‌که‌یه‌نفر‌بی‌صدادوستت‌داشت:)💔چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده🥀  کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)

بیشتر ببینید