2777
2789
عنوان

دارم کیف دنیارو میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1344 بازدید | 53 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من شوهرم پنجشنبه صبح. زود میره و جمعه عصر برمیگرده از الان دلم گرفته، چیکار کنم برام مهم نباشه؟ یه مدتی هرهفته مجبوره بره

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
بیشتر ببینید
گوشی مامانو عوض میکنه😐😐

خخخخخخخ بگیر دیگه😂😂😂

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
بیشتر ببینید
من شوهرم پنجشنبه صبح. زود میره و جمعه عصر برمیگرده از الان دلم گرفته، چیکار کنم برام مهم نباشه؟ یه م ...

کارایی ک دلت میخواد بکن 

کارای خونه و بچه و شوهر نه ها کارایی ک خودت دوست داری حالتو خوب میکنه

این کاربری دست چند نفره 
ی امروز فقط 🤣

همین😂😂ولی گاهی خیلی خوبه.من همسرم شده ده روز ماموریت بوده.هر موقع عشقم‌بکشه غذا میپزم نمیپزم .البته بیشتر ماموریتاش تا اخر هفته برمیگرده .ولی واقعا خلوت گاهی خوبه.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بیشتر ببینید
من شوهرم پنجشنبه صبح. زود میره و جمعه عصر برمیگرده از الان دلم گرفته، چیکار کنم برام مهم نباشه؟ یه م ...

خب تفریح کن سریال ببین با دوستات چت کن برو بیرون اهنگ گوش کن غذا مورد علاقت رو درست کن 

همیشه ام قرار‌ نیس‌ تَهٍش قشنگ‌باشه.!🙃

همین😂😂ولی گاهی خیلی خوبه.من همسرم شده ده روز ماموریت بوده.هر موقع عشقم‌بکشه غذا میپزم نمیپزم .البت ...

دقیقا 

منم 

پاستا دوست ندارم یا رو تخت غذا خوردن براش مسخره است وقتی نیست همچین کارایی رو با خیال. تحت انجام میدم

این کاربری دست چند نفره