2777
2789

سلام 

من برای یه موضوع کاملا کاری چند بار به همکارم که داخل یه شهر دیگه س زنگ زدم 

البته اینم بگم که خودشون گفتن اگه راهنمایی یا کمک خواستین چون اول کارتونه ، به من زنگ بزنین 

امروز صبح زنگ زدم ساعت ۱۰ تلفنشون روشن بود و جواب ندادن 

دوباره ساعت ۱۲ زنگ زدم خاموش کرده بودن و‌نوشته بود تماس هدایت شد

خیلی حس بدی گرفتم !!!!!! 

بنظرتون بخاطر تماسای من خاموش کردن ؟؟؟

اینم بگم من بهشون گفته بودم این کارو تمام کنم و دستمزدمو بگیرم حتما یه کادو یا شکلاتی چیزی.. میخرم و جبران میکنم قصدم کمک مجانی نبوده

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیام واسش میره؟؟؟ گوشیش روشنه دایورت کرده رو خط خاموش که کسی تماس نگیره ولی خودش میتونه ب بقیه بزنکه وپیام بده و پیام دریافت کنه

‏دیر آمدی،تمام شده‌ام دیگر!بس که بلعیده‌ام انبوه نبودنت را،هنوز اما همانند حاتمم،می‌بخشمت،با آنکه هزار شب بی‌خوابی طلب دارم از تو💜💜و فجاة تصبح الاشیاء التی کنت تضحی من أجلها عابرة، تمرّ بجانبها و لا تلتفت___

بیشتر ببینید
الان سوالم اینم بخاطر تماسای من دایورت کرده ؟؟؟

خب اخه ما ازکجابدونیم تو مغز اون چی میگزره دختر

‏دیر آمدی،تمام شده‌ام دیگر!بس که بلعیده‌ام انبوه نبودنت را،هنوز اما همانند حاتمم،می‌بخشمت،با آنکه هزار شب بی‌خوابی طلب دارم از تو💜💜و فجاة تصبح الاشیاء التی کنت تضحی من أجلها عابرة، تمرّ بجانبها و لا تلتفت___

بیشتر ببینید

مکه هرروز زنکش میزدی زیادبوده تماست؟ 

بیشتر ببینید
پیام واسش میره؟؟؟ گوشیش روشنه دایورت کرده رو خط خاموش که کسی تماس نگیره ولی خودش میتونه ب بقیه بزنکه ...

من الان سوالم اینه بخاطر تماسای من اینکارو کرده؟؟

چون حس مزاحم بودن بهم دست داد 

من دیگه شمارو پاک کردم که تماس نگیرم 

من الان سوالم اینه بخاطر تماسای من اینکارو کرده؟؟چون حس مزاحم بودن بهم دست داد من دیگه شمارو پاک کرد ...

میفهمم کارخوبی کردی اگرم تماس یازنک زدانگار ک جیزی نشده سوالت بپرس ود  زنکش نزن

بیشتر ببینید

پیام ندادی بهش؟ 

بیشتر ببینید