2777
2789
عنوان

بچها بیاین

82 بازدید | 11 پست

سلام بچها 

خواهرم کلاس هشته امروز قراره از طرف مدرسه برن اردو مشهد خودمون سنندج هستیم بعد قبله یه بار پریود شده بود دوروز و نیم و دیشب روی شرتش لک دیده الان گریه میکنه 🥹🥹

نمیدونم چی کار کنیم مامانم بهش میگ برو غسل کن شاید پریود نباشی و بتونی بری مشهد نظرتون چیه ؟؟

طفلی دلم براش میسوزه 

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پریودم بشه جای ضریح نمیتونه بره فقط باید تو صحن بشینهاما همه مشهد و زیارتشان شالله ک قسمت بشه بیاد و ...

ینی میگین بره ؟

چون حدود ۱۸ ساعت راهه

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

ترتسید بخوره قط شه

چون تازه اولین باره شه بهم نمی‌ریزد هورموناش 

اولین بار پریود شده ؟؟؟

نه قبله یه بار شد ولی دیشب لک دید 

اها نمیدونم ی دکتر میخاین ببرین

ساعت ۱ اتوبوس میاد الان بلا تکلیفیم