2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این در صورتیه که طرف مقابل غریبه باشه یا ازت کوچیکتر باشه

خب دانشگاه غریبه ان 

میشه برای رسیدن ب محمد صلوات بفرستید🥺💘 محمدکیست؟ کراشمه . نسبت او چیست؟ پسرداییمه.  چند سالشه ؟ ۲۲ . من چند سالمه ؟۲۰ اما خوب موندم😂👍. سنمون کمه؟ خب بزرگ میشم 👌🏻😁. قدش؟۱۹۰ . شغلش؟فعلا دانشجو رشته دامپزشکی. وضعیت اقتصادی؟توپ توپ. میزان علاقش ب من؟چص مقدار نمدونم شاید یه دنیا نمدونممممم🥺💘دعا کن اونم مثل من عاشقم باشه🥺👀❤️💋

بیشتر ببینید
صادقانه بگو آدم مغروری هستی؟؟😐

🥲نیستم ولی میگن هستم💔

میشه برای رسیدن ب محمد صلوات بفرستید🥺💘 محمدکیست؟ کراشمه . نسبت او چیست؟ پسرداییمه.  چند سالشه ؟ ۲۲ . من چند سالمه ؟۲۰ اما خوب موندم😂👍. سنمون کمه؟ خب بزرگ میشم 👌🏻😁. قدش؟۱۹۰ . شغلش؟فعلا دانشجو رشته دامپزشکی. وضعیت اقتصادی؟توپ توپ. میزان علاقش ب من؟چص مقدار نمدونم شاید یه دنیا نمدونممممم🥺💘دعا کن اونم مثل من عاشقم باشه🥺👀❤️💋

بیشتر ببینید
حقیقتا منم از حرف زدنت حس کردم خیلی مغروری😅

💔🥲 خلاف خودم باشم حس بد میگیرم 

بیشتر ببینید
به نظر من دختر باید مغرور باشه یه ویژگیه جذابه

ممنون

بیشتر ببینید

ی چیزی دیدم چندوقت پیش که 

آدمایی که خودشونو دوست دارن ، مردا کمتر میرن سمتشون ! 

میدونی چرا ؟ گفتی سرسنگینی ... منم همینم .. اولا روزگاری شده که لقمه آماده میخان . یعنی اول همه جاتو باید ببینن ، چند مدت شایدم چند سال باهات باشن تهش ببینن میخانت یا نه ول معطلی ... 

بعدم وقتی اینهمه دختر ولنگ و باز با نیمتنه و اینا تو خیابون میبینن ، دنبال عشقو حالن میرن سنت اونا تهشم یکیشونو میگیرن ... خدا برا هممون خوش بخواد الهی 

تنهایی اصلا حال خوشی نیس و فقط مختص خداست . الهی خدا همه رو مزدوج کنه با خوشبختی و عشق دوطرفه ......

ببین صادقانه واست میگم 

مهمترین عامل جذب دیگران،اخلاق و فن بیان شماست.... ما دو تا مجرد ۳۵و‌۴۲ساله داریم تو فامیل ، یُبس و خشک اند،،، مهربون و احساساتی نیستن.... حتی من که از خدامه شوهر کنند نمی‌تونم جایی ازشون تعریف کنم و خواستگار واسشون جور کنم، اگر بگم خوش اخلاقن دروغ گفتم... برو مشاوره ،روی اخلاق و نحوه ارتباط خودت با ادم ها کار کن

این خیلی خوبه که همین که هستی باشه ولی باید غرورتو کنترل کنی هرچیزی بیش از حدش ضرره

فک کنم ب ضرر رسیده😂

راستش هنو احساس نکردم یه چیزی بالاتر از غرور هم وجود داشته باشه

بیشتر ببینید