2777
2789
عنوان

طبیعیم یا خر شدم رفت😫

649 بازدید | 52 پست

من و اون ۸ ماهه در ارتباطیم 

توی تاپیک قبلی که گفتم چی گفت و اونجا یه دور ذوق مرگ شدم ولی دوستان گفتن شاید قصد بد داره و میخواد مقدمه چینی کنه ...😞😞 

حالا ذوقمرگ بعدیمو براتون میگم

دو سه ساعت پیش واسش یه عکس از داغون ترین و واقعا زشت ترین حالت صورت خودم فرستادم (بدون هیچ ارایشی و با وجود جوشای پریودی و موهای بهم ریخته و ...)

حتی خودمم پاکش کردم 

اون بلافاصله بعد از دیدنش بهم زنگ زد نتونستم جواب بدم 

بعدش من زنگ زدم جواب نداد تا یکی دوساعت چون سرکاره

یهو خیلی حس بد گرفتم به خودم گفتم این عکس مزخرف چیه فرستادی حالا فکر میکنه تو چقدر زشت و شلخته‌ای توی خونه و ...

بعد دیگه طاقت نیاوردم وسط حرفای عادیمون توی چت گفتم : ولی تو نباید این عکس منو میدیدی 

اونم گفت: تو همه جوره مال منی 

خانوم منی 

زن منی  

بچه هاااااا من مرررررردممممممممممم 😭😭😭😭😭😭😭 این اولین بار بوووود 😭😭😭 

اون هیچوقت ابراز احساسات زیادی عمیق نمیکرد تو این ۸ ماه 😭😭😭😭😭😭😞😞😞

واقعا احمقم 😭😭😭😭😭😭😭😭

توروخدا واسم دعا کنید اینا رو از ته دل بگه و قصدش گول زدنم نباشه 

آخه من دلم یه دنیاااااا واسش رفتههه😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی‌ حس خوبیه من میمردم 

غش می‌کردم اینجوری می‌گفت 🤤وای خیلی حال خوبی داشتم......

ولی .....

دیگه هیچوقت تجربه اش نکردم دلم مرد 

داغون شدم بعد از رفتنش خیلی قشنگ تر از این حرفا رو شنیدم اما هیچکدوم دلمو نلرزوند 😔

هزاران هزار جور ابراز عشق از سمت شوهرم دیدم اما بدون ذره ای حس خوب گرفتن 🥺

وقتی حتی اسممم صدا میزد دلم خالی میشد......

اما دلم مرده هرچی سعی میکنم کمی حس و حالم مثل قبل باشه حتی یک درصدم نمیشه...

الان هشت سال و دو ماهه که میگذره اما انگار همین دیروز بود که زنگ زد و گفت قرص برنج خوردم این آخرین باره که داری صدامو میشنوی 😔......................

ببخشید عزیزم اگه حرفم ناراحت کننده بود شرمندم یهو یاد خودم افتادم.....

البته دور از جون شما و پارتنرتون ،انشالله به خیر و خوشی به هم برسید و احساسش واقعی باشه و خوشبخت باشید 

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️

پسر باید با عملش ثابت کنه زنی رو دوست داره نه دوتا حرف .توجهش هدیه محبت وقت گذاشتنش و...امیدوارم واقعی باشه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
بیشتر ببینید
بیشتر به عقل تکیه کنا ولی منم جات بودم خر میشدم:/🤣🤣

منم یه ادعای عاقل بودنی داشتم بیا و ببین 

الان گاوترینم 😂😂😂 میشه اون تاپیکی که عنوانش اینه هم بخونی نظرتو بگی؟ واکنشا به اون منفی بود 

عنوانش : الان با این حرفش ذوق کنم ؟