2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین کمک بدید لطفا

29 بازدید | 4 پست

من مجردی زندگی میکنم 

بالا سر یه حاج آقا 

یه دخترخاله دارم خونش نزدیک منه شوهرم داره

بعد از ایناست که همش بیرون وله

شبها تا صبح بیدار 

صبح تا ظهر میخوابه بعد پامیشه میره حموم و از عصر زندگیش شروع میشه

منم شاغلم تا از کار بیام شش و هفته شاید بعضی وقتا بیشتر 

بعد این دخترخاله من شب که میشه ساعت ده زنگ میزنه به من میخواد بیاد اینجا تا دیروقت

فکر اینم نداره من صبح میخوام برم سرکار

بعد تازه من چون مجردی زندگی میکنم خیلی حواسم به رفت و آمدمه که شبها دیر نیام خونه و ...

بعد این دختر نصف شب پا میشه از خونه من میره بیرون

خب ادم آبرو داره 

غیر مستقیم هم بهش گفتم متوجه نشده 

به نظرتون چیکارش کنم 

تلفنش رو جواب نده، اومد دم در هم باز نکن، دو سه بار جواب ندی، بگی خاب بودم دیگه دستش میاد، آخه شوهر ...

نه همش غذای بیرون میخورن 

و با شوهرش نمی‌سازند 

کاش جواب نداده بودم 

الان نمیدونم چیکار کنم 

خستم کرده واقعا

به بهانه های مختلف هی میخواد بیاد خونه من 

منم واقعا هم خسته جسمی هستم هم خسته روحی از دست کارای این 

میترسم هم با شوهرش دعوا کنن بیفته تقصیر من

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه همش غذای بیرون میخورن و با شوهرش نمی‌سازند کاش جواب نداده بودم الان نمیدونم چیکار کنم خستم کرده و ...

تو فقط تنها راهت اینه چند بار جواب ندی، دیگه دست از سرت بر میداره، آره باور کن فردا پس فردا شوهرش تورو مقصر میدونه که تو یادش میدی

تو فقط تنها راهت اینه چند بار جواب ندی، دیگه دست از سرت بر میداره، آره باور کن فردا پس فردا شوهرش تو ...

شده جوابشم ندم 

بازم بازم هی زنگ میزنه

بعدم چون فامیله ادم نمیتونه بیش از حد بی محلی کنه