آسمان_نیلگون۲ مدیر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 2481 عنوان چی شد که اینقدر جامعه مسموم و سمی و بد شد واقعا | مشاهده متن کامل بحث + 1259 بازدید | 86 پست جامعه و اکثر مردم افتضاح شدن ۱۰ سال پیش اینقدر زیاد نبود ، نه اینکه اصلا وجود نداشته باشه ولی الان اوضاع جامعه و جو خیلی وخیم شده؟یعنی فقط بخاطر مشکلات مالی؟ دروغه از نظر من یا درصد کمی به اقتصاد بر می گرده نظرتونو میشنوم خانما 1404/01/18 | 16:20 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آسمان_نیلگون۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 2481 منم خیلی به این فکر میکنممردم سنگدل شدن رحم مردهخانواده به هم رحم ندارن ، محبت مرده، همش شده حسادت ر ... دقیقا برادر به برادر خودش رحم نمی کنه . همه میخوان سر به تن کسی نباشه حتی جوری شده که دیگه فکر نمی کنم در مواردی قانون هم جلودار باشه
مادرزمستان۸ عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 3663 فتنه های اخرالزماندر اخرالزمان عده کمی فقط ایمانشون را حفظ میکننان شاالله بتونیم ایمانمون را حفظ کنیم و جزء یاران امام زمان باشیم زیر ۲۵ سال رپیلایم نکنه... مرسی اَه😏
کماندارزیبا عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 3774 موافقم، بی اعتقادی زیاد شده. با نوجوانها حرف میزنی همش از کوروش حرف میزنن و یکسره هم میگن عرب پرست نیستیم یعنی همه چیزو با هم قاطی کردن هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمیافتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
baharrjp عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 11906 دقیقا. منظور من هم نسل جدید نیست فقط امروز یک دهه ۴۰ بی تربیت و حسود دیدم که نگو و نپرس اتفاقا شاید ... نمیشه به یه نسل تعمیمش دادمن کسی رو میشناسم متولد دهه۲۰ ولی طرز فکرش از من و شما امروزی تربنظر من بیشتر محیط زندگی تاثیرگذاره تا نسل به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
آسمان_نیلگون۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 2481 مخصوصا مردها خیلی بد شدن واقعا دلیلش چیه نمیدونم؟البته زن بد هم هستا ولی تعداد مردها بیشتره دقیقا من قبلا مرد حسود و سمی ندیده بودم که دیدم اونم! اونم مرد های سن بالا!!
آسمان_نیلگون۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 2481 خب این چیزا که همیشه تاریخ بوده و هست بوده و خواهد بود اما آیا این مقدار دیگه زیاده روی نیست!!
آسمان_نیلگون۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 2481 والا من هرچی از اونا دیدم اصلا ربطی به مشکل اقتصادی نداشته اینا خمیرشون مشکل داره دقیقا من میگم اقتصاد بهونه است طرف ثروتمنده ولی غصه اون چندرغاز یک فقیر رو هم میخوره
محان عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 5947 با نوجوانها حرف میزنی همش از کوروش حرف میزنن و یکسره هم میگن عرب پرست نیستیم یعنی همه چیزو با هم قا ... بخاطر اینه حرف ی سری به اصطلاح وطن دوست ک اونورن رو باور میکنن. جدا از نوجون ها بزرگ ترها هم اعتقاداتشون ضعیف شده. زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.
آسمان_نیلگون۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 2481 به نظر من از یک طرف فاصله طبقاتی در این سالها خیلی بیشتر شده و از طرفی به خاطر دسترسی به سوشیال مدیا ... قطعا فضای مجازی هم بی تاثیر نیست ولی برمیگرده به ناهنجاری های اجتماعی و رفتاری که در این چند سال اخیر به وضوح دیده میشه
آسمان_نیلگون۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 2481 موافقم، بی اعتقادی زیاد شده. آره ایمان واقعا مهمه
آسمان_نیلگون۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 2481 خیلی خیلی داستانش پیچیده ستجرات بیانش رو ندارم بریزن سرمفقط بدون اکثر مردم روحشون رو از دست دادنبعد ... دقیقا همش چشم و هم چشمی حسادت، رقابت ناسالم ، عصبانیت و...
آرام_2018 عضویت: 1397/08/18 تعداد پست: 24046 قطعا فضای مجازی هم بی تاثیر نیست ولی برمیگرده به ناهنجاری های اجتماعی و رفتاری که در این چند سال اخی ... از نظر من زیاد شدن فاصله طبقاتی خیلی موثره، فضای مجازی فقط این فاصله طبقاتی را واضح تر و در سطح گسترده تری آشکار کرده به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم
آسمان_نیلگون۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 2481 با نوجوانها حرف میزنی همش از کوروش حرف میزنن و یکسره هم میگن عرب پرست نیستیم یعنی همه چیزو با هم قا ... وای به حال نسل های آینده
کماندارزیبا عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 3774 بخاطر اینه حرف ی سری به اصطلاح وطن دوست ک اونورن رو باور میکنن. جدا از نوجون ها بزرگ ترها هم اعتقادا ... بله درسته سوادرسانه ای مردم هم کمه و هرچیزی رو باور میکنن به نظرم بعد از اینکه اینستاگرام اومد مردم بی اعتقادتر شدن و چشم وهم چشمی و حسادت هم زیادتر شد هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمیافتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
آسمان_نیلگون۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 2481 از نظر من زیاد شدن فاصله طبقاتی خیلی موثره، فضای مجازی فقط این فاصله طبقاتی را واضح تر و در سطح گستر ... از نظر من بی حرمتی هایی که از اونجایی که فرزند خانواده در مقابل پدر و مادر خودش نشون داد این مشکل هم کم کم شکل گرفت