2777
2789
شغل دخترخالت چیه؟

خودت شغلت چیه؟

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱
بیشتر ببینید
کسیو دیدیم؟الان دیگه همه بالای سیتازه اون موقع عاقل میشن

منم میگم سی سالگی ببعد وقتشه ولی اینجا انقد تاپیک میزنن دخترای ۲۰ ساله میگن ازدواجمون دیر شده آدم وحشت میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حرف من برای این نیست که نامید یا امیدوارت کنم 

اما میخام بگم زیاد خوودتو درگیر نکنی که فکرت خسته بشه و بعد افسرده بشی. رویا بافی هم نکن.‌ سعی کن بیتفاوت باشی . 

درونتو شاد نگه دار.لاقل بیرونتو شاد نگه دار. 

به خودت برس. کلاس برو

سرکار برو 

خوش مشرب باش 

زرنگ باش 

مهربون و با وقار باش 

کیسهای زیادی میان دورت برای ازدواج... 

اما اگه فکری شدی 

و مدام درگیر کردی خودتو بدتر و بدتر میشه 

با خودت بگو شد شد نشد خودم خودمو دارم و تمام. 

اگه در تقدیرت ازدواج باشه میشه. اگه نباشه خودتم بکشی نمیشه. پس لذت زندگیتو ببر.‌

فکر نکنی نفسم از جا گرم بلند میشه نه منم مجرد سن بالام. نزدیک ۴۰. 

تجربمو دارم میگم.‌

منم میگم سی سالگی ببعد وقتشه ولی اینجا انقد تاپیک میزنن دخترای ۲۰ ساله میگن ازدواجمون دیر شده آدم وح ...

اونا بیکار ان

هدفی جز کلفتی و کهنه شستن ندارن

به نظرشون ازدواج بعنی برن لباس عروس بپوشن

بعدم اشپزی کنن و زرتی ام بچه بیارن

ازدواج شده فرمول

دختر خاله ازدواج کرد همسایه ازدواج کرد فامیل ازدواج کرد من موندم. انگار مثلا اونا سوار قطار شدن اینا جا موندن

بالای سی بیای میبینی تازه بازم زوده

من عقل الانم بود اصلا ازدواج نمیکردم