2777
2789
عنوان

راسته میگن بچه با خودش برکت میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 91 پست

نمیدونم والا منم چندماهه اقدام میکنم ولی شرایط زندگیمون معمولی هست 

من فاطمه م  اهل یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم 🥹 توی ده باصفا کنار تموم فامیل زندگی میکنم ،سعی میکنم ادم خوبی باشم یه زندگی معمولی دارم که اولویتم و رشدمه ، درونگرام، میخوام با جهان تو صلح باشم بامن از سکوت  ارامش کتاب و طبیعت حرف بزن من از شلوغی و کشمکش فراریم 😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا 😁 تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی 💚🎀🫀

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره آره واقعا ....

ما خودمون خواهر برادری پنج تا بچه ایم 

هر کدوم مون بدنیا اومدیم یه برکت زیادی اومد به مال مون 

خودمم سر پسرام این موضوع رو حس کردم قشنگ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چندسالته ؟

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

اون مال قدیما بود ده تا بچه میوردن مجبور بودن بیشتر کار کنن اسمشم میذاشتن برکت بچه در صورتی که الان زمونه عوض شده نیاز های انسانی تغییر کرده بچه ها کلاس ها متفاوت میرن لباس های متفاوت می‌خوان رفاه و وسایل امروزی می‌خوان برای همین خیر بچه برکت نمیاره 

باید اعتقاد داشته باشی عزیزم.....اینجا خیلی وقته خدا رو فراموش کردن و همه حساب کتابشون دو دوتا چهار ...

اها بعد بچه به دنیا اومد ، نتونستیم نیاز هاش و براورده کنیم.

باید. بهش بگیم ، عزیزم ما معتقدیم ، ما با دو دو تا چهار تا دنیا کاری نداریم

اون دنیا نیاز هات و براورده میکنیم ؟

ابنا همت سوهرتون توی تغییر شغل بودهببخشید میشه بپرسم شغل جدیدشون چیه که انقدر درآمد دارن؟

اونکه البته.اما رو روال شدن کارها رو بخاطر پسرم میدونم

همسرم هم خداروشکر ادم باعرضه ایه.بیکار نمیشینه.تو کار ساخت وساز و خرید وفروش

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
واقعا بهتر شد؟

بله خیلی خیلی زیاد .

الان برکت و خوش قدمی بچه آخرم تابلو زیاده که اطرافیانم هم متوجه شدن .

فکر میکردن الان لنگ میزنم با این تعداد بچه .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن .