2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا منم به این فکر میکردم

جالبه هر کیم میاد تاپیک‌میگه نپوش زشته

حالا چرا نمیدونم

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
بیشتر ببینید
چون عروس نیس خودش هول نشون میده

دبگه کسی الان ب رنگ توجه نمیکنه

من هر روز مانتو سفید میپوشم یعنی عروسم؟

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
بیشتر ببینید

خیلیم زیباست

من خودمم رنگ سفید و کرم و شیری خیلی بهم میاد

بیشتر پوششم بیشتر جاها این رنگاست

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

ببین ضایع ضایع رنگ قرمزوسفید کلا واسه قراراول ضایعس رنگهای نودکرم قهوه ای ونسکافه ای اعتمادبه نفسومیبره بالا و رنگ آبی آسمانی که کلا فول انرژی وجذاب نشونت میده خوبه

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

بیشتر ببینید

مخفی پنهانی نباشه حتما بدون اطلاع وحضور خانواده نرین

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
جالبه هر کیم میاد تاپیک‌میگه نپوش زشتهحالا چرا نمیدونم

منم نمیدونم شاید عرف جامعه ست عروس فقط روشن میپوشه

ولی خب اطراف ما اینطوری نیست خودمم هرچی بهم بیاد میپوشم رنگشم برام مهم نیست ولی خب سرتاپا سفید زیبا نیست باید شال و شلوارش رنگ تیره باشه

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  روزشمار بارداری نیست. ((پاینده و جاودان باد ایران))                                               

بابا بیخیااال

چرا فکر می‌کنید سفید فقط برای عروسه؟

اتفاقا خیلی رنگ شیک و قشنگیه

هر لباسی که حس خوب و اعتماد به نفس بهت می‌ده بپوش

اتفاقا تاثیرگذاری تو اولین برخورده که خیلی مهمه.

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنظر من مثل همیشه لباس بپوش.کسی تو رو بخواد زیاد درگیره لباس و اینا نمیشه

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

دبگه کسی الان ب رنگ توجه نمیکنهمن هر روز مانتو سفید میپوشم یعنی عروسم؟

باتوجه به ذوانشناسی رنگا رنگ سفید عنصرآرامشه رنگ سفید برای قرارسوم ودوم خیلی خوبه

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

بیشتر ببینید
همیشه بیرون میپوشمش ولی این قرار با خواستگاره تردید پیدا کردم

نپوشش پس

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

خیلیم زیباستمن خودمم رنگ سفید و کرم و شیری خیلی بهم میادبیشتر پوششم بیشتر جاها این رنگاست

منم اکثرا رنگ روشن میپوشم 

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  روزشمار بارداری نیست. ((پاینده و جاودان باد ایران))