2777
2789

شغلت گفتی دولتیه ولی چجوریه معلمی یا کارمند پشت میز نشین ک کلا ارباب رجوعم نداری بدونم چند ساعت وقتت آزاده 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

توی شبکه تون مطالبی مربوط به بخشهای دیگه نیست که بخونی و یاد بگیری؟شاید بعدش بتونی کارتو عوض کنی و ب ...

نه کلا کار ها روتینه 

باید شغلمو عوض کنم اگ بخوام کارم پرچالش شه

ن عزیزم فلش هم نمیخوره اصلا

چه بد شد دیگه . پس از همین موبایل کمک بگیر تنها راهت همینه پادکست گوش کن . یا هر چیزی که دوست داری . من سر کارم بلندگو قدیمی بردم وصل کردم کامپیوتر رادیو آنلاین گوش میدم بعضی وقتها موزیک - کتاب هم که گفتم . پادکست های علی بندری هم دوست دارم گوش میدم 

چه بد شد دیگه . پس از همین موبایل کمک بگیر تنها راهت همینه پادکست گوش کن . یا هر چیزی که دوست داری . ...

اره خیلی

ببین تازگیا گردن درد وحشتناک گرفتم انقدر ک سرم تو گوشیه 

سرم و گرفتم پایین درد گردنم خ زیاد شدع🥲🥲

پادکست ایده خوبیه مرسی

تقریبا روزی ۲ ساعت کار میکنم

پس بقیه اش بیکاری 

چی دوست داری یاد بگیری شرایط نداری  حضوری کلاس بری آنلاینشو ثبت نام کن با موبایل کلاستم ببین 

اگر شرایط داری ک فقط تمرینهای مربوط به آموزشت رو سر کارت انجام بده وقتایی بیکاری 

اگر کارت جوریه ک نمیتونی خیلی سرت تو موبایل باشه و بهت گیر میدن ایر پاد بذار و پادکست  موسیقی کتاب صوتی گوش کن 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
بیشتر ببینید
پس بقیه اش بیکاری چی دوست داری یاد بگیری شرایط نداری حضوری کلاس بری آنلاینشو ثبت نام کن با موبایل ک ...

دیتا ساینس دارم یاد میگیرم 

اما کلاس هاش تو لپ تاپبه نمیشه ریخت تو گوشی حجمش خ بالاس 

تمرین هاشم با لپ تاپه

پس چرا تا میری این اداره ها انکار کوه میکنن با یه لحنی حرف میزنن و کارتو انجام میدن که بیشترشون هم م ...

بببین بیکاری بیشتر ادمو خسته میکنه اللن جون ندارم کار انجام بدم انقدر بیکاری گشتم